Pod upitnikom nastavak snimanja filma „Sex i grad“?!

Pod upitnikom nastavak snimanja filma  Sex i grad"?!Sara Džesika Parker i Kim Katral stalno se svađaju na snimanju drugog nastavka filma“ Sex i Grad“!

Nepodnošljivost između njih svakog dana sve više kulminira, i prešla je sve granice, da bi se čak moglo dovesti u pitanje i snimanje drugog

nastavka filma- tvri blizak izvor.

Dok je cela ekipa za javnost puna namestenih osmeha, unutar snimanja odnosi su jako zategnuti! Niko se ne zabavlja na ovom snimanju’, izjave izvora prenosi Showbiz Spy.

Sara, koja glumi lik Keri Bredšou , ne može nikako da uskladi obaveze snimanja sa potrebama svoje dece! Kad je na setu, a ne snima svoju ulogu, jako je tužna, pa je ekipa nazvala Sara Sadshaw.

Pod upitnikom nastavak snimanja filma  Sex i grad"?!

Sa druge strane Kim koristi svaki trenutak da je zeza i spušta joj, netrepljivost između njih dve jako je očigledna! Njihove svađe utiču i na ostale dve glumice, koje su većinu vremena zbog njih dve, nerespoložene!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Snima se drugi nastavak filma “ Sex i grad“ !

Nastavak filma „Sex i Grad“ i povratak u 80-e!

Nastavak „Gospodina i gospođe Smit“?


Nema komentara na “Pod upitnikom nastavak snimanja filma „Sex i grad“?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump