Poslednje poruke kralja popa-Majkl Džeksona

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Poslednje poruke kralja popa-Majkl DžeksonaMajkl Džekson je u svojim poslednjim trenucima života ostavio nekoliko poruka na stikerima koje je lepio po svom ogledalu, a njihov sadržaj mogao bi da objasni šta je kralju popa bilo na pameti sve do pred smrt.

Ostavio je četiri papirića, neki su mu služili kao podsetnici,

a neki su bili tek zapisane misli.

„TAKO SAM ZAHVALAN ŠTO SAM MAGNET ZA ČUDA“

Prijatelji veruju kako je ova poruka znak da je Majkl planirao da potraži pomoć za odvikavanje od lekova jer se fraza ‘magnet za čuda’ koristi u američkim grupama za samopomoć.

„LJUBAV, BEZ NASILJA ZAUVEK“ I „SETI SE PREDIVNEUDUĆNOSTI OBEĆANE ZA SUTRA“

Te dve misli bile su napisane na istom papiriću, jedna ispod druge. Jedan od Majklovih prijatelja kaže da one govore koliko je pevač bio pozitivan do samoga kraja.

A onda slede neobični podsetnici kao što su „OTPEVAJ ‘WE ARE THE WORLD’ NA KONCERTU“ i „NAZOVI TEMPERTONA„( Rod Temperton bio je Majklov britanski producent) !

„Zabrinjava što je morao da ostavlja podsetnike o tako očiglednim stvarima. Jasno je da su lekovi koje je uzimao imali veliki uticaj na njegov um i memoriju“, rekao je izvor britanskog magazina.

izvor: lepotaizdravlje


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Hologramska turneja Majkl Džeksona???

Dokumentarac o kralju popa Majkl Džeksonu!

Snimak poslednje probe Majkla Džeksona (video)


Nema komentara na “Poslednje poruke kralja popa-Majkl Džeksona”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump