Rijana se uselila u svoju novu kuću iz snova!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Rijana se uselila u svoju novu kuću iz snova!Poznata pevačica Rijana vredno je radila proteklih nekoliko godina, te je nedavno sebe častila velelepnom vilom u brdima Beverli Hilsa u Los Anđelesu, koju je platila 10 miliona dolara.

Mlada zvezda sa Barbadosa se već uselila

u svoju novu kuću, koju je doživela kao svoje utočište nakon burnog perioda koji je proživela posle napada bivšeg dečka Krisa Brauna. Kuća koju je pevačica kupila prostire se na 1.000 kvadratnih metara, poseduje čak osam spavaćih soba, deset kupatila sa tavanicama visokim oko deset metara, tu je i neizostavni spa-centar sa saunom i parnim kupatilom, velika biblioteka, prostrana kuhinja i kućni bioskop. Rijana će u novom domu uživati u potpunoj privatnosti jer je okolina obezbeđena najmodernijom tehnologijom za prismotru, te će ostati van domašaja papraca čak i dok se bude kupala u velikom bazenu. Međutim, za razliku od drugih zvezda koje ovakve kupovine prepuštaju svojim agentima za nekretnine, Rijana je sama učestvovala u zaključenju ugovora, a pokazala se i kao odličan pregovarač.

Rijana se uselila u svoju novu kuću iz snova!

Naime, pevačica je uspela da spusti cenu kuće za tri miliona dolara, a kao svoj glavni argument navela je nestabilnu situaciju na tržištu nekretnina i globalnu ekonomsku krizu. Među Rijaninim komšijama su neka od najzvučnijih imena Holivuda poput Dženifer Aniston, Kortni Koks, Mile Jovović i Toma Kruza.

izvor: lepotaizdravlje


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Seka Aleksić konačno uselila u novu kuću!

Prodaje se kuća u kojoj je umro Majkl!

Rijana opet sa dečkom iz tinejdžerskih dana!


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na “Rijana se uselila u svoju novu kuću iz snova!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump