Sava Radović sa Daliborkom Milanković na splavu!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Sava Radović sa Daliborkom Milanković na splavu!Bivši voditelj „Letećeg starta“ Sava Radović prošlog vikenda našao se u društvu Daliborke Milanković, sa kojom je učestvovao u jednoj od prethodnih sezona „Velikog Brata“.

Prsata plavuša je na splav „Fristajler“

došla desetak minuta iza ponoći, a ubrzo joj se pridružio i Sava. Njih dvoje se očigledno neko vreme nisu videli, pa su se više nego srdačno izljubili i izgrlili, evocirajući uspomene na prošla vremena.

– Sava je poznat kao veliki šarmer, pa se tako ponašao i u razgovoru sa Daliborkom, koja je vrištala od smeha na njegove fore. Oboje su pili koktele i jedno drugome šaputali nešto na uvo. Dok je Sava u stilu one narodne „oženjen, kao momak živi“ opušteno ćaskao sa plavokosom Dacom, za to vreme je njegova supruga Irina sedela kod kuće i čuvala dete – priča naš sagovornik sa lica mesta.

S obzirom na to da su nekoliko sati proveli zajedno, Savini prijatelji su očekivali da će on sigurno „krenuti u akciju“, ali ih je on razuverio jer je pred zoru sam otišao sa splava, dok je Milankovićeva ostala do samog frajronta, flertujući s drugim udvaračima, kojih je te noći bilo na pretek.

izvor: Kurir


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Brenini sinovi lumpovali na splavu!

Ceca uhvaćena na splavu sa „piletinom“ ?!

Sava Radović učestvovaće u „Survivoru“!


2 komentara na “Sava Radović sa Daliborkom Milanković na splavu!”

  • MINALA
    29 septembra, 2009, 16:26

    OVO JE SUPER Grin Laugh Victory Heart Jump

  • MINALA
    29 septembra, 2009, 16:26

    MA I TO JE GLUPOST Smile Evil Grin Evil Grin

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump