Slađa Delibašić: Vesna je želela da bude JA! /intervju/

Kategorija [ Intervju, ZANIMLJIVOSTI ]

Slađa Delibašić: Vesna je želela da bude JA! /intervju/Konzumenti pikantnih estradnih razgovora nisu ni svesni šta su propustili ako im je promakla prošlonedeljna emisija Rade Radenović „Vi pitate“ u kojoj je Slađana Delibašić, ničim izazvana, iznela pregršt zanimljivih detalja o svom odnosu sa bivšim suprugom Đoletom Đoganijem.

Da iza svega što je izjavila čvrsto stoji, zgodna denserka je potvrdila i u intervjuu za naš list, ali i, novinarski rečeno, još malo „zasolila“ dodajući još koju o Vesni, svom propalom braku, Anabeli i Gagiju…

Zbog čega je ponovo pokrenuto pitanje Đoletovog i tvog razvoda, kad je od tada prošlo punih osam godina?

To bih i ja volela da znam. Pretpostavljam da je Anabelin i Gagijev bračni krah oživeo te priče. Ne znam, zaista.

U kakvim si danas odnosima sa bivšim mužem?

Nećeš verovati, ali savršenim! Viđamo se svakodnevno. Sve je kao da smo u braku, osim što ne spavamo zajedno (smeh)… Dobro, ne provodimo baš ceo dan zajedno, ali dva-tri sata dnevno da. Hiljadu puta nam se desilo da u kući ostanemo potpuno sami. Ti trenuci su nekako čudni… naročito kad zaćutimo.

U takvim situacijama ti je neprijatno ili si pobornik one Merlinove: „Ali je najbolje kad u životu imaš nekog s kim možeš ovako da šutiš“?

Ne znam… Kažem ti, mnogo mi je čudno. Inače, Đole i ja često evociramo uspomene na prošlost, na zajednički život.

I više nego čudno za bivše supružnike.

Da se ne lažemo, nije uvek bilo tako. Neposredno po razvodu situacija je bila i više nego zeznuta. Bilo je tu svega i svačega. Ali, to je i normalno, pogotovo kada je žena ta koja ostavlja. U našem slučaju je bilo upravo tako – ja sam bila ta koja se spakovala i sa decom izašla iz kuće, ne razmišljajući o mogućim posledicama. Samo mi je jedno bilo na umu – da uspem, da opstanem. Na sreću, tako je i bilo.

Sećaš li se šta je bio prelomni trenutak kada si odlučila da „povučeš ručnu“ i ostaviš Đoleta?

Naravno da se sećam. Razvod sam zatražila onog trenutka kada u Đoletu više nisam videla jakog muškarca. Za mene si frajer ako imaš svoj posao, ako si uspešan u njemu, ako si ambiciozan. Pravi muškarac je stabilan, prema ženi se u svakom pogledu ponaša zaštitnički, jednom rečju – bog je.

A Đole to nije bio?

Bio je. Dugo sam u Đoleta gledala kao u boga, pogotovo kada sam se u osamnaestoj udala za njega, ali sam s vremenom o njemu počela da stvaram drugačiju sliku. Da uprostim – svog muža nisam videla na sceni. Videla sam ga kao menadžera moje grupe, ali ne i pred TV kamerama, kako sa četrdeset godina skakuće pored mene. Međutim, on nije hteo ni da čuje za to. Pa i dan-danas voli da je na bini. Da ne budem pogrešno shvaćena, on to sjajno radi, ali…

Razrešimo konačno misteriju – da li je Vesna kriva za vaš razvod?

Ne znam šta bih ti rekla na tu temu. Verujem da je Đole o njoj počeo da razmišlja tek kada je osetio da se nas dvoje udaljavamo. Kako kao dupla Škorpija imam razvijenu intuiciju, predosetila sam da Đole sprema Vesnu za nešto, da se tu nešto kuva. Mada, to se i po njenom ponašanju dalo naslutiti. Recimo, sedimo, on zatraži nešto, a ona ustaje pre mene da mu to donese. Providno! Ceo život je bila tu sa nama, sve što je naučila naučila je od mene, bila mi je desna ruka… Želela je da bude ja! Posle svega bi bar mogla da mi zahvali, da kaže: hvala mojoj Slaki što mi je omogućila da budem na njenom mestu, ali ne.

izvor: svet


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 8 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Lečić: Nina je dama, ja uvek popustim! /intervju/

Zorica: Tijanić i Vesna su želeli da nestanem!

Anabela: „Karići su me prihvatili!“ /intervju/


8 komentara na “Slađa Delibašić: Vesna je želela da bude JA! /intervju/”

 • dragana
  15 septembra, 2009, 20:29

  Clap Sladjo ti si pokupila kajmak…. Cool Coffee

 • Anonimni
  21 septembra, 2009, 4:11

  Shock

 • S DE
  21 septembra, 2009, 13:40

  Sladjana i Anbela su dno … Vesna makar zna da peva i ne „prosipa se“ Go Away

 • zorana
  2 februara, 2010, 12:02

  Sladja i Anabela su najbolje….i tako ce i bii……..ja ih volim najvise na svetu… Sladjo i Anabe la samo napred…….pozdrav

 • Anonimni
  9 februara, 2010, 23:17

  Rose Rose Rose

 • tajanstvena
  28 marta, 2010, 14:11

  sad mozes da pjevas sladjo ,ej ljubavi moja prosla kome li si dobro dosla,sta hoce ostavila je pavijana jer joj nije vise pasao pa uvik ima kome pashe,zato ne triba da olajava bilo pa proslo… Laugh

 • Anonimni
  30 marta, 2010, 21:22

  mrak anabela i slaki Heart

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump