Snima se drugi nastavak filma “ Sex i grad“ !

Snima se drugi nastavak filma " Sex i grad" !Ženski razgovori, ženska mišljenja, cipele, seks, dobri frajeri…Da, one su se vratile!

Počelo je snimanje nastavka filma „Seks i grad“, sa opet glamuroznom Keri Bredšo(Sara Džesika Parker), „Zverkom“ koji je i dalje bogat i samo njen, Samantom (Kim Katral) koja je opet

„ona stara“ i slobodna, sa advokaticom Mirandom (Sintija Nikson), i uvek pravovernom Šarlot (Kristin Dejvis).

Premijera drugog filma „Seks i grad“ najavljena je za maj naredne godine.

Na početku snimanja Keri Bredšo (odnosno 44-godišnja Sara Džesika Parker) privukla je pažnju znatiželjnika svojim izgledom – vrtoglave potpetice i kratka bela i prozirna haljina. Za potrebe filma tog dana se tri puta presvukla.

Prvu scenu snimila je u zlatnim „Pigal“ cipelama vrednim 3.000 dolara, koja je „uparena“ sa belom Šanel torbicom sa zlatnim kopčama.

Glavna glumica počela je snimanje samo desetak nedelja nakon što je surogat majka rodila njene blizance.

A, prema scenariju, Keri je sada trudna! Njen brak sa „Zverkom“ zapada u krizu, koja se poklopila sa finansijskom krizom.

Da li će im brak opstati? Šuška se da neće, ali bolje da ne otkrivamo sve.

Dok Keri shvata da ljubav nije dovoljna (i da ima nečega i u lovi), Samanta nam se vraća u svom punom sjaju. Raskida vezu sa Smitom Džerodom i ponovo je na tržištu, još veselija, slobodnija i razuzdanija nego do sada.

Videćemo je i sa novim ljubavnikom, hrvatskim manekenom Filipom Klevom. „Presrećan sam što sam dobio ulogu Samantinog ljubavnika. Ona je moj omiljeni lik iz ‘Seks i grad'“.

„Toliko je zabavno snimati ovaj film i ponovo biti deo cele priče. Videćete, Samanta je slobodnija i zabavnija nego ikad“, poručila je Kim Katral.

Nova histerija oko filma „Seks i grad“ najavljena je prošlog meseca kada je čak 5.000 žena došlo na audiciju u Njujorku za sporednu ulogu u nastavku filma.

Prvi film zaradio je 412 miliona dolara. Od drugog se očekuje isti rezultat, možda i bolji…

izvor: mondo


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Nastavak filma „Sex i Grad“ i povratak u 80-e!

Pod upitnikom nastavak snimanja filma „Sex i grad“?!

Penelope Kruz u filmu „Seks i grad“


Nema komentara na “Snima se drugi nastavak filma “ Sex i grad“ !”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump