Šta ne treba raditi na prvom ljubavnom sastanku?!

Kategorija [ LJUBAV I SEX, Sve o ljubavi ]

Šta da ne radite na prvom sastankuNa početku veze, kada tek upoznajete nekoga, utisci su vrlo važni, ali mogu i da prevare.

Naravno, ovo važi za oba pola, a naročito za prvi sastanak.Razni signali mogu se protumačiti na razne načine, piše časopis „Glamur“.

Pretvaranje

Nemojte glumiti nešto što niste. Ako jedete meso, pušite ili slično, a vaša nova simpatija to ne radi, nemojte da se pravite da ni vi to ne radite. Posebno ukoliko se složite, i zakažete više sledećih sastanaka, istina će izaći na videlo.

Poziv na popodnevnu kafu

Tačno je da ste skupili hrabrost i pozvali nekoga na „dejt“, ali poziv na običnu kafu, i to radnim danom, šalje poruku „ti si super… za nekog drugog, ali ne i za mene“. Ovakav poziv najčešće se koristi za selekciju – ako ste se dopali jedno drugom, sledeći put zakazujete viđanje u večernjim časovima.

Veliko društvo

„Nalazim se sa nekim prijateljima, pa možeš i ti sa nama“. Čim vam je potrebna armija prijatelja, to znači da ne želite da ostanete sami sa novom osobom.

Priča o bivšima

„Upravo sam izašao/izašla iz duge veze“. Ovo priznanje će možda zanimati osobu sa kojom ste izašli, ali svakako ne odmah. Čak i ako zaista patite zbog nekog raskida, ne biste bili prvi koji bi se odmah nakon njega upustili u novu vezu, ili makar prijateljstvo. Vaš novi partner ne mora odmah da čuje sve o vašoj intenzivnoj, dugoj, problematičnoj vezi. Neće želeti da prve trenutke sa vama provede slušajući kako vam je bilo sa nekim drugim.

Izgovori, izgovori…

Najčešći izgovor kada vam se iz bilo kog razloga ne izlazi sa nekim, kome ste već dali broj telefona, je umor. Svi mislimo kako neko neće imati srca da nas agresivno ubeđuje da se vidimo, ako se „izvučemo“ na iscrpljenost i umor. Međutim, ovo je jedan od najprovidnijih izgovora, a odmah za njim su oni koji sadrže previše detalja.

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Šta raditi kada sex traje baš dugo?

Razlog zašto ne treba glumiti orgazam!

Mrka i Ana ne kriju ljubav!


Nema komentara na “Šta ne treba raditi na prvom ljubavnom sastanku?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump