Šta vaše sexualne fantazije govore o vama

Kategorija [ LJUBAV I SEX, Sve o sexu ]

Šta vaše sexualne fantazije govore o vamaMaštate o seksu s nepoznatom osobom, zamišljate da vas neko posmatra dok sa partnerom vodite ljubav ili poput prave gospodarice izdajete naređenja svom dragom kako da vas zadovolji u krevetu.

Psiholozi trvde da ovakve fantazije služe kao ventil

osobama koje prikrivaju svoju pravu prirodu, želje i potrebe. Pogledajte njihove savete kako da oživite svoje erotske snove.

Maštate o dominaciji u seksu

Vidite zgodnog frajera u kafiću i zamišljate kako ga odvlačite u toalet na jedan brzinski, žestoki seks.

PSIHOLOZI KAŽU: Maštate o seksu bez emocija, životinjskom i divljem. Žene uglavnom u stvarnom životu seks povezuju s emocijama, pa se u mašti prepuštaju razmišljanjima o strasti bez obaveze.

KAKO DA ISPUNITE SVOJU FANTAZIJU: Nemojte sve prepuštati partneru, preuzmite akciju. Ostavite ljubav malo po strani i bezobrazno zavodite dragog tokom večernje zabave ili ga oralno zadovoljite dok se vozite s žurke kući.

Maštate o seksualnom odnosu u kom ste potčinjeni

Fantazirate o grubljem seksu ili da neko vodi ljubav s vama dok spavate.

PSIHOLOZI KAŽU: Nemate samopouzdanja i to vas čini nesigurnom i tokom seksa. Nikad ne preuzimate inicijativu u seksu i uživate samo kad partner vas zadovoljava.

KAKO DA ISPUNITE SVOJU FANTAZIJU: Otvoreno razgovarajte s partnerom o tome šta vas uzbuđuje. Možete zajedno da osmislite scenario po kome će se odvijati seksualna igra. Razmišljajte o tome da bi i vašem partneru značilo da vi ponekad ispunite njegove erotske snove.

Maštate da posmatrate seksualni čin drugog ljubavnog para

Zamišljate kako neka vaša prijateljica vodi ljubav sa svojim dečkom ili iz prikrajka posmatrate potpuno nepoznate osobe kako uživaju u seksu.

PSIHOLOZI KAŽU: Osim prirodne znatiželje, u ovom slučaju se možda radi i o malo zavisti i želje za takmičenjem.

KAKO DA ISPUNITE SVOJU FANTAZIJU: Nema potrebe za voajerizmom. Usresredite se na svoje kvalitete i ono što imate, a ne na tuđe. Ono što zamišljate da radi taj neki drugi par, prenesite u svoj seksualni život.

Maštate kako vas drugi posmatraju dok vodite ljubav

Fantazirate da sa partnerom ili potpunim strancem vodite ljubav na javnom mestu naočiled prolaznika.

PSIHOLOZI KAŽU: Po prirodi ste egzibicionista, ali se plašite da pokažete svoju divlju prirodu, koja je verovatno sputana tradicionalnim vaspitanjem.

KAKO DA ISPUNITE SVOJU FANTAZIJU: Zažmurite i uradite upravo to o čemu maštate. Ako nikada niste bili s nekim za jednu noć, zavedite nekog stranca. Ako imate partnera, podelite s njim svoju fantaziju i zajedno smislite kako da seks učinite uzbudljivijim.

izvor: zena.blic.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Šta vaše šminkanje govori o vama?!

Šta vaš izgled govori o vama?

Otkrijte vaš faktor perfekcije u sexu (FPS)


Jedan komentar na “Šta vaše sexualne fantazije govore o vama”

  • BATA
    13 decembra, 2009, 8:27

    opu Starving Razz steno…..granice nepostoje

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump