Ukućani Velikog Brata izbacili frizera Karla!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Ukućani Velikog Brata izbacili frizera Karla!Frizer iz Beograda i Violetina „jača polovina“ Karlo Zagorac (32), prvi je ukućanin koji se oprostio od nagrade od 100.000 evra.

Nakon prošlonedeljnih lažnih nominacija koje jeVeliki Brat organizovao tek kako bi posvađao ukućane,

bilo je jasno da je Radiša najnepoželjniji stanar Kuće u Košutnjaku. Ipak, veselo društvo se nije pitalo – presudili su glasovi publike kojoj su se najmanje dopali Karlo i Indijana.

Ukućani koji su dobili najmanje glasova putem sms glasanja, momentalno su postali i prvi nominovani ukućani za izbacivanje. Malo je reći da su frizer i instruktorka fitnesa bili iznenađeni, pomalo i razočarani, ali pravi šok su doživeli tek kada su ostali stanari, jedan po jedan, odlazili u ispovedaonicu gde su davali svoj glas za izbacivanje.

Ko je kako glasao?

Tatjana – Karlo

Danica – Indijana

Vladimir (Arsa) – Karlo

Manuel – Karlo („domaćicu Karlitu“)

Sandra – Karlo

Radiša – Karlo („zato što se svađa sa svima“)

Milan – Indijana („odmah“)

Violeta – Indijana

Admir – Karlo

Jovana – Indijana

Nikola – Indijana

Nedelja u kojoj su se „izrodile“ mnoge ljubavi, od kojih je najsnažnija upravo ona između izbačenog ukućanina i lepe Makedonke, bila je prva i poslednja nedelja za frizera koji je voleo da nervira Manuela i koji je sa Milanom izrazio „neverovatnu kreativnost“ kada su smicalice u pitanju.

Karlo je sa glasom razlike izgubio od Indijane, ne zato što nije zanimljiv, već zato što se mnogima zamerio – Manuelu je priznao da voli da ga nervira, Radiša je osetio da ga ponižava „jer je seljak“, a i Sandri nije prijalo da sluša „ološ“.

Ipak, na rastanku se Karlo izljubio sa svima, a Violeta je i zaplakala. Najduži poljubac na rastanku je, naravno, bio njen.

Nakon izlaska iz Kuće, Karlo je u kraćem intervjuu otkrio da se oseća čudno, a onda se obratio ukućanima, tačnije Violeti: „Mali, ljubim te. Svima ostalima, pokušao sam nečemu da vas naučim – ko je ukapirao, ukapirao je. Nemojte da izlazite sami, uživajte. Viki, čekam te“.

O ljubavi sa Viki…„Nisam planirao ništa sa njom, niti sa bilo kojom drugom devojkom. Nisam imao svoj krevet, i samo sam pitao čiji je narandžasti krevet jer volim tu boju…Bili smo blizu i desilo se i onda sam shvatio da je ona mene smuvala! Pitala me je jel imam devojku…bila je toliko slatka“.

Emocije prema Viki „zaista postoje“ i „čekaću je naravno!“.

Misli da su ga ukućani izbacili jer im je konkurencija, a pokušao je da ih nauči svemu! „najpre kulturi…aljkavi su!“

izvor: mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kuća „Velikog Brata“ napunila se ukućanima!

Pali prvi strasni poljupci u kući „Velikog brata“!

Izmešani parovi i žurka u kući Velikog Brata!


2 komentara na “Ukućani Velikog Brata izbacili frizera Karla!”

  • svidja mi se veliki brat najvise arsa i danica
    2 oktobra, 2009, 21:33

    Smile Smile Smile Smile sandra ffuuuuuuuujjjjjjjjjjj

  • marijo
    3 novembra, 2009, 20:01

    jovana kkkkkkkkkkkooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump