Ušao Babajin sugrađanin u kuću Velikog Brata!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Ušao Babajin sugrađanin u kuću Velikog Brata!Živinice je mesto pored Tuzle koje je postalo poznato zahvaljujući pobedniku muzičkog rijaliti-šoua Operacija Trijumf Adnana Babajića.

Godinu dana kasnije, njegovim stopama, u drugom rijalitiiju – Veliki Brat, kreće Admir Mujabašić.

Admir je izašao kao pobednik u borbi sa bratom blizancem Enisom, a obojica imaju zaštitni znak – crveni pramen.

Publika je odlučila da prednost da Admiru, mada ostaje misterija kako li su se gledaoci samo opredelili za jednog od braće blizanaca!?

Admir ima skro 23 godine, studira medicinu, svira harmoniku i gitaru, a za sebe kaže da je „simpatičan, zanimljiv, duhovit u svakom trenutku i osoba koja je zadužena za dobru atmosferu u društvu“.

Kada je kao 13. ukućanin ušao u kuću, ostali ukućani su ga pozdravili, ali su ga neki i malo čudno gledali, poput fudbalera Arse i Manuela.

Ali, Veliki Brat je ponovo iznenadio, jer je u kuću „ubacio“ i drugog brata, Enisa, doduše kao uljeza. On će biti u kući koja se nalazi tik uz „pravu“ kuću. Ima krevet, kupatilo, frižider, kuhinjicu, spravu za vežbanje.

Braća blizanci imaju zadatak da menjaju identitete, ali da ih ukućani ne „provale“.

Ukućani su u petak uveče saznali i da su ovonedeljne nominacije bile lažne, ali im je Veliki Brat priredio neprijatno iznenađenje, pustivši im na plazmi sve ono što su govorili u ispovedaonici.

Najviše negativnih glasova dobio je Radiša zvani „Radašin“, jer se ne uklapa u društvo, a i „fore su mu trule“. Manuel je od pojedinih dobio kritiku da je „pun sebe“. Karlo kaže da ga Maneul mnogo iritira, Piroćanac mu uzvraća istom merom.

Sexy Sandra nije omiljen lik Užičaninu Arsi, kraljevačkoj starleti Jovani, a Indijani smeta hrkanje Crnogorca Milana i Radiše.

Jedine bez nominacija bile su Makedonka Viki i Jovana.

Uskoro će prvi ukućanin biti izbačen iz kuće, ali na neobičan način. Naime, gledaoci će narednih dana glasati za svog favorita, a onda će prvog takmičara izbaciti – ukućani! Izbacivanje je u ponedeljak, a u duelu će biti ukućani sa najmanjim brojem glasova gledalaca.

Od početka šoua u kući su se dogodile dve romanse, a možda je na pomolu i treća, jer se Arsa i Danica sve više grle i približavaju jedno drugom.

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Izmešani parovi i žurka u kući Velikog Brata!

Pali prvi strasni poljupci u kući „Velikog brata“!

Ukućani Velikog Brata izbacili frizera Karla!


Nema komentara na “Ušao Babajin sugrađanin u kuću Velikog Brata!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump