Venčali se tajno Leontina Vukomanović i Filip Pat!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Venčali se tajno Leontina Vukomanović i Filip Pat!Pop pevačica Leontina Vukomanović udala se u tajnosti prošle nedelje za violinistu Filipa Pata, u crkvi Svete Petke na Čukaričkoj padini, a venčanju su prisustvovali samo najbliži prijatelji i porodica.

Kuma na venčanju popularne pevačice bila je Milica Mitrović,

supruga vlasnika TV „Pink” Željka Mitrovića, čije je kćerke Kristinu i Andreu krstila upravo Leontina u istoj crkvi pre nekoliko meseci. Leontina i njen izabranik su na ovaj način krunisali svoju vezu posle svega tri meseca zabavljanja, što dovoljno govori o snazi emocija koje ih povezuju.

Poznata pevačica i talentovani violinista upoznali su se zimus, na takmičenju klupskih bendova „Battle of the bands” u jednom beogradskom klubu. Leontina je tada bila predsednica žirija, dok se Filip takmičio sa svojim bendom. Međutim, par je počeo sa učestalijim druženjem početkom leta, kada je pevačica raskinula petogodišnju vezu sa muzičarem Mikijem Perićem, baš u trenutku kada se očekivalo da će ovaj par stati pred oltar.

Iako tada nije bilo zvanične potvrde da je nakon raskida duge veze utehu pronašla u članu „Ekstra orkestra”, Leontina nije krila da je oduševljena Filipovim talentom.

– Otkrovenje mi je i Filip Pat, koga znam još dok je bio dete zato što je bio talenat iz „Kolibrija”. Fascinantno mi je što nije ostvario solističku karijeru jer je stvarno multitalentovan. Eto, s njim sam pronašla zajednički jezik. Upoznali smo se, inače, preko „Ekstra orkestra”, za koji radim pesme, i ostvarili smo saradnju za „Čaroliju”. Filip je dosad i svirao sa nama. Nas vezuju te dečje pesme – izjavila je pevačica za „Puls”.

Ipak, par nedelja kasnije romansa između Leontine i Filipa Pata razotkrivena je na letovanju na Crnogorskom primorju. Po povratku u Beograd par je počeo da se pojavljuje i na gradskim događajima, uključujući i koncert Madone na Ušću tokom kojeg su se oboje odlično zabavili.

izvor: Blic.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Leontina i Filip više ne skrivaju ljubav!

Leontina našla novog dečka!

Leontina Pat: Rodila sam ćerkicu!


2 komentara na “Venčali se tajno Leontina Vukomanović i Filip Pat!”

  • Anonimni
    17 decembra, 2009, 7:47

    Clap

  • gara
    23 marta, 2010, 8:03

    Victory

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump