Viki Miljković: Nisam upoznala Cecinog dečka!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Ma, samo nek se ona uda, biću kuma ako me pozove.U intervju koji je uradila za novine“Alo“ Viki Miljković je pričala i o tome kako je zadovoljna novim pesmama, reakcijom publike na pesme „Idu mi idu„, „Dođavola sve„, „Hej ko to pita„, kao i komentarima za novi album!

Na pitanje da

li planira proširenje porodice, Viki je odgovorila:“Naravno.Ne radimo konkretno na tome da ostanem trudna, ali radimo sve ostalo što do toga dovodi“.

A na pitanje, da li bi bila Ceci kuma na venčanju i da li je upoznala Cecinog dečka, evo šta je Viki odgovorila:„Ma, samo nek se ona uda, biću kuma ako me pozove.Ne znam ni da Ceca ima novog dečka. Nije mi ga ni predstavila ni spomenula. Možda još nije doživeo status da bude predstavljen. Ne dovodi se svako pred kumu. Nije kuma dugme. Taj koji je pored nje mora da se dokaže da bi bio zvanično predstavljen“.


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 5 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Viki Miljković: Ceca i Cvele su super par!

Ceca: Upoznala sam Anastasijinog dečka!

Ceca ponudila Viki da besplatno snimi album u njenom studiju!


5 komentara na “Viki Miljković: Nisam upoznala Cecinog dečka!”

 • Anonimni
  17 septembra, 2009, 23:41

  Clap znaci nema decka kakv crni decko arkan je ziv zar tolike godine da nikoga javnosti nije predstavila ma jajte molim vas svako normalna ko sagleda cinjenice njegovog ubistva i njenog poansanja na temu decko docice do zakljucka pa i da je slep Yawn

 • S DE
  18 septembra, 2009, 7:30

  Ne znam ko si- ali te pozzz i Heart

 • mela
  18 septembra, 2009, 10:51

  pozzzzzzz

 • mela
  18 septembra, 2009, 10:52

  Victory

 • Anonimni
  21 septembra, 2009, 22:42

  hvala hvala Kiss

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump