Viktorija Bekam: Dobro sam, srećna i zdrava!

Kategorija [ Moda, ZANIMLJIVOSTI ]

Viktorija Bekam: Dobro sam, srećna i zdrava sam!Novinari su uspeli da iznerviraju Viktoriju Bekam pa je ona poručila da opsednutost njenom linijom nije briga novinara!

Lavina priča kako je Poš nezdravo mršava pokrenula se kada je gostovala na revijama, londonskomVikendu mode, i njene fotke

gde je bila obučena po poslednjoj modi pokazuju da je premršava! Mnogi mediji pisali su o tome da je Viktorija „živa kost i koža“.

Viktorija Bekam: Dobro sam, srećna i zdrava sam!

„Dobro sam, srećna sam i zdrava. Neodgovorno je kada je neko opsednut mojim oblinama i konfekcijskim brojem. Naglašavam, mnoge mlade devojke i žene vide me kao modni uzor i nije istinito ni odgovorno o meni govoriti da ne jedem i da nisam zdrava“, rekla je Viktorija za Daily Mirror.

Na zdravoj sam dijeti, uglavnom zdravo živim i imam previše energije koja mi treba za trčanje za trojicom mojih sinova, kao i za putovanja po svetu kako bih uspešno vodila svoj modni biznis“– naglašava Poš!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Viktorija Bekam finansiraće sestrino venčanje!

Viktorija Bekam je loš uzor ženama!

Viktorija Bekam: Modna ikona ili žrtva mode


Nema komentara na “Viktorija Bekam: Dobro sam, srećna i zdrava!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump