Vitni Hjuston otkrila istinu o sebi kod Opre Vinfri!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Vitni Hjuston otkrila istinu o sebi kod Opre Vinfri!RnB i soul diva Vitni Hjuston, u intervjuu Opri Vinfri otkrila šokantne detalje iz njenog, nimalo glamuroznog života.

Prepoznatljivi glas, milioni prodatih albuma i brak sa Bobijem Braunom, stvari su koje opisuju pevačicu Vitni Hjuston. Oni malo upućeniji znaju da se tom „spisku“ pridružuju i

„tuča sa supružnikom“, kao i kokainska zavisnost.

Vitni Hjuston dala je ekskluzivni intervju američkoj popularnoj voditeljki Opri Vinfri u kojem je otkrila sve šokantne detalje iz svog života. Povod za njeno pojavljivanje u emisiji bio je njen povratak na muzičku scenu, ali i želja da „skine teret sa srca“.

„Moj život je krenuo nizbrdo 1992. godine nakon snimanja filma ‘Telohranitelj'“, otkrila je Vitni.

U intervjuu koji će tek biti emitovan iz dva dela, publika će biti u prilici da sazna da je Vitni po sopstvenom priznanju, tokom perioda zavisnosti „nije ustajala iz kreveta“ i da je čak sedam meseci provela u pidžami.

„Želim da ispričam moju priču, želim svi da saznaju istinu“, rekla je Vitni u intervjuu i dodala da ne krivi svog bivšeg supruga za pakao droge kroz koji je prošla.

Interesantno je da su Vitni Hjuston, od kako se udala za hiphop zvezdu Bobija Brauna neprestano pratile priče o njenoj bolesti zavisnosti. 2002. godine u njenom poslednjem televizijskom intervjuu u emisiji kod Dajen Sojer Vitni je rekla da su sve te priče „neistinite“, kao i da nikada nije uzimala kokain.

„Zarađujem previše novca da bih se drogirala. Meni je to apsolutno besmisleno“. Dve godine nakon tog intervjua, Vitni se prijavila na kliniku za odvikavanje u Džordžiji.

Nakon što se razvela od svog supruga i postala zakonski staratelj ćerke Bobi Kristine iz braka sa muzičarem, Vitni je, prema sopstvenim rečima, „stala na noge“ i počela da planira veliki povratak.

https://www.youtube.com/watch?v=HGC003Xz3CY

Vitni Hjuston je jedina pevačica koja je imala sedam uzastopnih platinastih albuma, čime je oborila rekord i legendarnih „Bitlsa“. Tokom svoje karijere prodala je 140 miliona albuma i 50 miliona singlova, a njen hit iz filma „Telohranitelj“ u kojem je glumila sa Kevinom Kostnerom, proglašen je za najprodavaniju numeru svih vremena.

izvor: svevesti


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Vitni Hjuston i problemi sa haljinom! /video/

Vitni Hjuston objaviće novi album u septembru!

Vitni Hjuston ponovo zaljubljena


Jedan komentar na “Vitni Hjuston otkrila istinu o sebi kod Opre Vinfri!”

  • Anonimni
    21 marta, 2010, 12:46

    Female Fighter

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump