Za voljenu osobu

Sve je pocelo naglo. Prvi sastanak s tobom tvoj poljubac i dodir. Bila sam sva sretna i razdragana. Nisam znala sta znaci nekoga voljeti,a nisam ni znala sta znaci kada tebe neko voli. Nisam se nadala da cu nekoga toliko voljeti a nisam se ni nadala da cu tako brzo zavoljeti.Ne znam zasto, ali zavoljela sam te, volim te,i voljet cu te Miodrag. Moj zivot bez tebe ne bi imao smisla. Bio si mi prvi u svemu. Prvi koji ima najbolje srce, najbolju dusu i prvi koji mi je poklonio srce i sebe, koji me ne zeli povrijediti ali i prvi i posljednji momak kojeg cu voljeti. Moja ljubavi, moja sreco, moj zivote, ne dozvoli dusmanima da nas rastave jer bi se ugasio zivot jedne djevojke kojoj si bio sve na svijetu i koja te je voljela.Ja vidim da se ovaj svijet rusi i da meni ne ostaje nista.samo ti Miodrag ti mi ostajes i ja zivim samo zbog tebe.

Ne mogu zamisliti drugog muskarca porede sebe jer ti si jedini za kojeg moje srce zna. Tebe uvjek vidim jer si stalno bez prestanka u mojim ocima u mojim mislima u mojim snovima. Miodrag, Miodrag to ime stalno odzvanja u mojim usima a zelene oci, kosa crna stalno su pred mojim ocima u mojim mislima. Moj zivotni saputnice, moja srecoi moj zivote radi kojeg ja jedini zivim, moje bolesno srce ce da kuca i da zivi sve dok si ti pored mene, a zapamti Miodrag; „Jedina djevojka koja te je voljela koja te voli i koja ce te voljeti i koja bi dala zivot za tebe to sam ja tvoja zivotna saputnica Ivana“. Ljubavi moja samo te molim ne dozvolimo dusmanima da nas uniste ne dozvolimo im da uniste nase snove jer bi onda unistili dva mlada zivota djevojke i mladica koji su se iskreno voljeli. Ovo sam sve pisala iz svog srca i sve je ovo istina i zapamti bit cu tvoja do kraja svog zivota i sve moje je i tvoje, a zapamti ni jedna druga djevojka te ne moze voljeti kao sto te volim ja tvoja zauvjek voljena Ivana!!!!!!!!!!!!!!

izvor: bgdcafe


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ana Nikolić za jednu osobu!!!

Ljubav sa krilima

Ljubav nije stid


Jedan komentar na “Za voljenu osobu”

  • Ina
    6 marta, 2018, 9:10

    Heart

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump