Zdravko Čolić završava komponovanje novih pesama!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Zdravko Čolić završava komponovanje novih pesama!Zdravko Čolić završava komponovanje novih pesama koje će se naći na albumu koji bi trebalo da izađe oko Nove godine, piše Blic.

Najpopularniji pop pevač ovih dana se ne odvaja od gitare. Iz mira svoje kuće u beogradskom naselju Mačkov kamen,

gde nesmetano stvara buduće hitove, Zdravko se danas seli u Portorož i Piran. Tu će se sunčati i odmarati do subote, kada će u Mariboru održati koncert.

„Tekstovi još nisu napisani, tako da dok sviram gitaru, pevam na nekom izmišljenom jeziku u koji zaluta i poneka naša reč ili fraza“, priča Čola i kaže da će za koji dan melodije dati poznatim autorima u Srbiji, BiH i Hrvatskoj da napišu tekstove.

Verovatno će se na albumu naći stihovi Đorđa Balaševića, Bajage, Merlina… i Čoline dugogodišnje saradnice Marine Tucaković.

Ona je već dobila nekoliko melodija i ovih dana vredno piše stihove. „Pesme su odlične! Oduševljena sam onim što je Zdravko napravio“, priča Marina.

Na pitanje kakve su pesme žanrovski, kaže: „Potpuno su u Zdravkovom fazonu! To je on. Volim da radim sa njim jer se odlično razumemo. Na demo snimcima koje mi je dao ima i poneka reč, pa se često uhvatim baš za tu neku priču koju je on smislio dok je komponovao „, priča Marina.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Zdravko Čolić: Radom lečim tugu!

Zdravko Čolić objavio spot za pesmu „Vatra i Barut“!

Ceca i Zdravko Čolić pozvani kao gosti na Farmu!


Nema komentara na “Zdravko Čolić završava komponovanje novih pesama!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump