“Van Gog” u novembru u “Beogradskoj areni”

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

“Van Gog” u novembru u “Beogradskoj areni”Grupa „Van Gog” održaće veliki koncert u „Beogradskoj areni” u subotu, 28. novembra.

Članovi benda ističu da će koncert trajati preko dva sata, a da će se na repertoaru naći numere iz svih faza njihove karijere. “Želimo da nadmašimo sebe!

„Arena” je prostor koji nas obavezuje jer tu smo u maju 2007. godine održali dosad najveći koncert u karijeri. Grupa nikada nije sebi dozvolila luksuz da dva puta zvuči i izgleda isto. Usuđujem se da kažem da će ovo, u produkcijskom i kreativnom smislu, biti koncert najviših dometa”, kaže za “Blic” Zvonimir Đukić, frontmen sastava „Van Gog”, koji uvek gaji poseban odnos sa publikom pa će se tako ovoga puta uz svaku kupljenu kartu, na poklon dobiti DVD sa filmom o nastajanju albuma „Lavirint”.

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


„Van Gogh“ naravio spektakl u Areni!

„Plavi Orkestar“ 27. marta u „Beogradskoj areni“!

Eros Ramacoti 5.novembra u Beogradskoj Areni!


Tagovi: [ , , , ]

Nema komentara na ““Van Gog” u novembru u “Beogradskoj areni””

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump