5 stvari koje niste znali o Dženifer Lopez

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

5 stvari koje niste znali o Dženifer LopezČini se da javne ličnosti ne uspevaju da sakriju ništa o sebi, ali uvek postoji još nešto za razotkrivanje.

Glumica i pevačica Dženifer Lopez otkrila je za magazin „Instyle“ nekoliko stvari o sebi, između ostalog i to da obožava da čita ljubavne romane,

u nadi da će pronaći recept za uspešnu vezu.

Kompjuter je za mene bauk

Računare izbegavam u širokom luku, ne volim ni da im prilazim, ukoliko baš ne moram. Jedva da znam kako da se ulogujem, tako da internet ne koristim.

Volim tišinu, ali se užasavam mraka

U mojoj kući su svi prekidači sa podešavanjem jačine svetla. To je način da nikad ne budem sasvim u mraku. Moj suprug Mark uvek sačeka da ja zaspim, pa tek onda isključi svetlo u sobi.

Volim da čitam knjige o ljubavnim vezama

Oduvek pokušavam da pronađem odgovor na pitanje šta je ključno za uspešnu vezu ili brak. Ali, iako čitam gotovo sve što se objavi na tu temu, čini mi se da još nisam pronašla pravi odgovor.

Nemam potrebu da sve oko mene bude belo

Priča se da gde god otputujem tražim da moja soba u hotelu bude kompletno bela. Kažu da ne želim ni da uđem u sobu ako cveće, nameštaj i sve drugo nisu potpuno beli. To jednostavno nije tačno!

Barbara Strejsend je moj idol

Volim sve što Barbara radi. Ona je glumica i pevačica, okušala se i u režiji – sve ume da radi! Na proslavi Markovog četrdesetog rođendana otpevala sam njenu pesmu „My Man“, što je mog supruga baš dirnulo. Čak sam mu i snimila tu Barbarinu pesmu, da može da je sluša u autu kad god poželi.

izvor: zena.blic


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


40 stvari koje svaka žena mora da ima

Dženifer Lopez sa sinom došla na žurku!

Kako je u krevetu sa Dženifer Lopez?!


Nema komentara na “5 stvari koje niste znali o Dženifer Lopez”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump