Anđa i Bred sa blizancima izašli na sladoled!

Anđa i Bred sa blizancima izašli na sladoled!Angelina Jolie i Brad Pitt očito su imali dvostruki razlog za slavlje kada su izveli na sladoled svoje blizance Knoxa i Vivienne toekom poseta Amanu, glavnom gradu Jordana.

Par je iznenadio i vlasnika trgovine Licky Licious, Ihaba Fakhourija,

koji je fotografirao poznatu porodicu, a fotografiju kasnije objavio na Twitteru.

Pojavljivanje 14-mesečnih blizanaca u javnosti prava je retkost i od rođenja su viđeni samo nekoliko puta, za razliku od svoje braće i sestara. Dok se par sa svoje troje usvojene dece, Maddoxom, Paxom i Zaharom te biološkom Shiloh često pojavljuje, najmlađi članovi porodicei Jolie-Pitt čuvani su podalje od znatiželjnih očiju.

Skrivanje blizanaca dovelo je do špekulacija o njihovom zdravlju. Naime, neki mediji navode da boluju od alergija te da ih roditelji skrivaju iz sigurnosnih razloga.

Blizanci su delovali kao ‘jako srećna deca’, prema rečima Fakhourija koji im je dao da probaju njegov sladoled od vanilije, oraha, karamele i manga.

‘Hodali su ulicom i videli našu trgovinu. Brad je stao i pitao – deco, želite li sladoled?’, ispričao je trgovac za People. ‘Deca više nalikuju Angelini, ali imaju Bradove oči’, dodao je.


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Bred Pit i Anđelina Džoli pred venčanjem?

Anđelini se pridružio Bred Pit sa blizancima

Bred Pit odveo decu i ostavio Anđelinu Džoli!


Nema komentara na “Anđa i Bred sa blizancima izašli na sladoled!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump