Bajaga: Nisam Marini Perezić posvetio pesmu!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Bajaga: Nisam Marini Perezić posvetio pesmu!Nemam ništa protiv Severine, ali ne znam šta bih pevao sa njom. Pesmu „Kad hodaš“ nisam posvetio Marini Perazić

Momčilo Bajagić Bajaga tvrdi da Marini

Perazić nije posvetio pesmu „Kad hodaš“! Hrvatska pevačica je u rijaliti-šouu „Farma“ izjavila da je bila u vezi sa srpskim rokerom, koji joj je, navodno, posvetio jedan od najvećih hitova osamdesetih.

– Nisam posvetio pesmu Marini Perazić! Sa pesmom „Kad hodaš“ dugo sam se mučio, za nju sam uradio šest verzija tekstova. Ljudi ponekad misle da su pesme kao španske serije u kojima autori opisuju događaje iz svog života. Pravim pesme da bi bile lepe, mnoge stvari u njima sam izmislio – objasnio je vođa benda „Bajaga i instruktori“ u hrvatskom „Video-četu“.

Bajaga je otkrio da su mu omiljene hrvatske pevačice Vana i Josipa Lisac, i poručio da ne bi snimio duet sa Severinom.

– Nemam ništa protiv Severine, ali smatram da za snimanje neke pesme treba imati razlog. Trenutno ne znam šta bih sa Severinom pevao. Bezveze je praviti duete samo da bi to bila fora – rekao je muzičar, a na pitanje da li bi svirao na svadbi gradonačelnika Splita Zdravka Keruma, odgovorio je:

– Ne sviram na svadbama! Svirao bih, možda, nekom svom prijatelju kad se ženi. Na svadbama sviraju narodnjaci!

izvor: Pressonline


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Marina Perezić priznala da je bila u vezi sa Bajagom

Georgiev: Sa Marinom sam bio, ali pre 13 god.

MC Stojan posvetio pesmu Kseniji /video/


Nema komentara na “Bajaga: Nisam Marini Perezić posvetio pesmu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump