Bivše suparnice zajedno na istom mestu!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Bivše suparnice zajedno na istom mestu!Posle koncerta hrvatske pop pevačice Severine Vučković, održana je  žurka povodom koncertaa u beogradskom restoranu „Dorijan Grej“.

Žurka je inače bila

upriličena samo za odabran broj zvanica.Među gostima našli su se organizaciona ekipa koncerta s menadžerom Rakom Marićem na čelu, Nataša Bekvalac, kojoj je društvo pravio suprug Danilo Ikodinović, kao i Severinin verenik Slavko Šainović. Jedino je bio odsutan Goran Bregović koji se još nije potpuno oporavio od operacije, pa je zbog toga opravdano izostao, ali je zato uspeo da se pojavi na koncertu.

Dok su ostali gosti slavili Severinin trijumf u Beogradu, najzanimljivije je bilo što su se na žurci srele nekadašnje suparnice, bivša supruga Miodraga Kostića “ Marijana Mateus“ i bivša devojka dotičnog „Nataša Bekvalac“. Međutim, iako su svi možda očekivali da između njih vlada nepodnošljivost i da će se ignorisati, njih dve su se srdačno pozdravile i baš lepo ispričale.Tako su dve plavuše demantovale sve one koji misle da se njih dve ne podnose!


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Miodrag: Marijanu sam oženio zbog trudnoće

Nataša Bekvalac pevaće Miodragu Kostiću

Marijana Mateus i Nikola Rokvić u šemi?!


Nema komentara na “Bivše suparnice zajedno na istom mestu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump