Bojan Marović: Neću tužiti napadače!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Bojan Marović: Neću tužiti napadače!Crnogorski pevač Bojan Marović, kog je pre dve nedelje napala grupa mladića u centru Podgorice, za Press kaže da se uspešno oporavlja i da osim nagnječenja rebara i modrice na licu nema drugih povreda.

– Trenutno sam u Kliničko-bolničkom centru Podgorica.

Čekam da lekar odluči da li je potrebno da se podvrgnem manjoj hirurškoj intervenciji da mi ne bi ostao ožiljak od ugriza na licu. Najvažnije je da se sada osećam dobro – kaže Marović.

Miljenik tinejdžerki ističe da neće podneti prijavu protiv napadača, iako zna njihov identitet.

– Nikoga neću tužiti, iako su me policajci savetovali da to učinim. Žao mi je što se to uopšte i dogodilo jer moji prijatelji i ja nikog nismo provocirali – kaže Bojan, i demantuje glasine da je tuča u kojoj je on izvukao deblji kraj izbila zbog devojke s kojom je bio te večeri.

Nije istina da je devojka inicijator događaja, jer je reč o mojoj dugogodišnjoj drugarici s kojom sam sedeo u kafiću pred njen put u inostranstvo, gde inače živi. Šestočlano društvo nas je provociralo još u kafiću, ali mi nismo reagovali. Kada smo krenuli kući, oni su izašli za nama, a jedan mladić je povukao moju drugaricu. Pokušao sam da odreagujem na fin način, ali me nisu poslušali već su nas napali, i to brojčano nadmoćniji jer im se pridružila još jedna grupa. To su isti momci koji su provocirali i mog mlađeg brata Borisa – objasnio je popularni pevač.

izvor: pressonline


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Pevač Bojan Marović pretučen u subotu!

Razumem Lauševića, jer bih i ja isto reagovao!

Maja Nikolić će tužiti Cakanu posle rijalitija!


Nema komentara na “Bojan Marović: Neću tužiti napadače!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump