Bosiljčić uspeo da smuva i koleginicu Sonju!

Bosiljčić uspeo da smuva i koleginicu Sonju!Posle veze sa pevačicom Jelenom Tomašević i obnavljanja veze sa dugogodišnjom devojkom Tamarom.

Glumac Ivan Bosiljčić je izgleda uspeo da zavede i svoju

koleginicu Sonju Damjanović!

Šarmantni glumac pojavio se na proslavi povodom poslednje klape nove serije „Sva ta ravnica“, upriličenoj u zemunskom restoranu „Milagro“, koji drži naš proslavljeni fudbaler Dragan Ćirić. Bosiljčić i Sonja nisu su odvajali celo veče, a bez obzira na prisutne fotoreportere, glumački par se grlio i ljubio, doduše, samo u obraz.

Pored njih, uz tamburaše su lumpovali i najbolji srpski glumci! Posebno raspoložen bio je producent nove serije Dejan Lutkić, a u dobrom provodu i ispijanju alkohola takmičili su se još i Gaga Nikolić, Josif Tatić, Gordan Kičić, Anita Mančić, Gorica Popović i mnogi drugi. Vlasnik restorana Ćira lumpovao je u društvu svog prijatelja i nekadašnjeg saigrača Save Miloševića, a vesela ekipa se rastala tek u ranim jutarnjim satima.

Premijera serije „Sva ta ravnica“ očekuje se krajem godine na Televiziji „Pink“.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ivan Bosiljčić se ponovo zaljubljio

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić na Malti!

Ivan Bosiljčić na meti tviteraša!


Nema komentara na “Bosiljčić uspeo da smuva i koleginicu Sonju!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump