Brega kupio stan svojoj ljubavnici???!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Brega kupio stan svojoj ljubavnici???!Slavnog muzičara Gorana Bregovića (59) već decenijama bije glas da spada među najveće stipse u državi!

Pa je tako sa nevericom dočekana vest koja je nedavno počela da kruži gradskim kuloarima da je odlučio da se „otvori“

i kupi stan voditeljki Maji Sokolović.

Kako je vreme prolazilo, ova informacija počela je da stiže iz više različitih izvora, od kojih neki tvrde da im se i mlada Novosađanka lično pohvalila da je rešila stambeno pitanje. Naime, devojka za koju se već godinama spekuliše da je ljubavnica poznatog muzičara navodno se prijateljima poverila da je rešila stambeno pitanje. Na njihov komentar da im nije jasno odakle joj pare da kupi stan u Novom Sadu, ona se samo zagonetno nasmejala i objasnila da ima nekog ko o njoj brine.

Želeći da proverimo naše saznanje pozvali smo Maju, koja je u svom već prepoznatljivom maniru samo kratko odgovorila:

– Nemam nikakav komentar na vaše pitanje o mom stanu.

Pošto je Brega bio nedostupan za komentar, pozvali smo njegovog menadžera Raku Marića i upitali ga da li je priča istinita.

– Brega kupio nekome stan? O bože, svašta ću da čujem. Da ste mi rekli da je njemu neko kupio stan, u to bih odmah poverovao, a on da kupi stan? Svašta – bio je iskreno iznenađen Raka.

Ipak, kako smo saznali, Brega se, kada su mu preneli naše pitanje, samo nasmejao, ali vest nije ni potvrdio ni demantovao.

izvor: svevesti.com


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Topalko kupio stan od nagrade koju je dobio!

Brega na „Evrosong“ otputovao sa Majom

Bregu progoni bivša ljubavnica!


Jedan komentar na “Brega kupio stan svojoj ljubavnici???!”

  • lili
    23 juna, 2010, 15:21

    dear brega,it’s very nice of you to buy apartments for your lovers,i’m from timisoara,romania,pretty close to belgrade,if you want you come to me,if you want i come to you if you pay the passport and transportation,i’m very poor,for me there is no need for apartments,as long as it’s not too cold and there are no storms,i can be found wondering the streets any time,although i am no prostitute,you would be scared to know what little sex life i have,also i don’t eat much,only as much as a child from the third world eats,i can’t stand jewelerry on my body and i’m ashamed to wear clothes…expensive clothes,those who attract attention,in short,with me or without me,you budget is almost the same while your pleasure…increases

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump