Bregu progoni bivša ljubavnica!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Bregu progoni bivša ljubavnica!Proslavljeni muzičar Goran Bregović je na gostovanju u Norveškoj imao problema sa Majom Sokolović, voditeljkom iz Novog Sada.

Za koju se u više navrata pisalo da je

sa njim bila u tajnoj vezi.

Naime, kako „Alo!“ saznaje, ova devojka je došla u hotel gde su bili smešteni Brega i njegova ekipa i napravila pravi skandal na recepciji tražeći da bude poslužena, ali ne u svojoj sobi već Bregovićevoj.

– Brega se već neko vreme nalazi u Norveškoj gde ima koncerte, a tamo je, slučajno ili ne, bila i Maja Sokolović, voditeljka iz Novog Sada. Ona se posvađala se sa celokupnim osobljem na recepciji zbog pogrešne dostave u sobu, a Bregović je lično morao da je obuzdava i da se izvinjava zbog njenog ponašanja i time ruši svoj ugled i kod tih stranaca i kod svog osoblja – priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor, blizak slavnom muzičaru.

Ova Novosađanka je u više navrata uslikana kako dolazi u vilu Gorana Bregovića na Dedinju iako nikada nije javno priznala da između njih dvoje nešto postoji. Ipak, upućeni u celu priču tvrde da je muzičar ostavio Maju zbog lepe manekenke Konstance Golubović.

Pozvali smo glavnu akterku ove priče Maju Sokolović koja se nije javljala na svoj telefon do zaključenja ovog broja.

Želeći da čujemo i drugu stranu, pozvali smo Bregovićevog menadžera Raku Marića koji se samo nasmejao i objasnio:

– Već su se vratili iz Norveške, a nije Brega kriv ako ga neko proganja. Ne brinem se ja za njega, izaći će on na kraj i sa ovom obožavateljkom – kaže šaljivo Marić.

izvor: svevesti


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Brega na „Evrosong“ otputovao sa Majom

Progovorila bivša Švarcenegerova ljubavnica

Brega kupio stan svojoj ljubavnici???!


Jedan komentar na “Bregu progoni bivša ljubavnica!”

  • lili
    23 juna, 2010, 15:09

    goran loves maja too much so she thinks she is the queen of the world and that she has every right to do everything without fearing she could loose goran,that’s why this things happen,i love goran but he ignored me so i lost my mind too and caused problems to him at a hotel,but not such a big problem as maja,so ,dear goran,i know and understand better than anyone what crazy love is,but you should know,when a woman is loved too much and when a woman is not loved at all,then problems appear,so,scare maja a little bit,she won’t leave you,it’s just theatre,she’s as desperate for you or your money as you are for her unearthly beauty,and love me a little bit,my almost absent beauty won’t allow you to love me more but at least,nema problema with maja,nema problema with me,and a lot of fun with both

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump