Brena: Volela bih da sam crnka! /intervju/

Kategorija [ ZANIMLJIVOSTI ]

Brena: Volela bih da sam crnka! /intervju/Najpoznatija plavuša domaće estrade, voli da eksperimentiše sa svojim izgledom, ali nikada nije probala da se ofarba u zift crno.

Svoj savršen izgled u petoj deceniji duguje,

kako ističe, unutrašnjem zadovoljstvu. Šminka, smatra ona, ne može prikriti umorno i nezadovoljno lice, pa poručuje ženama da nikada ne zaboravljaju na ono što ih lično čini srećnim.

Moja dnevna rutina negovanja kože nije kompletna bez…?

− Nema tu neke naročite tajne − umivanje, dnevna krema, dnevna šminka koju čine puder, maskara i rumenilo. Moja šminka zavisi od aktivnosti koje tog dana imam. Količina šminke, kao i boje koje koristim, razlikuju se u zavisnosti od toga da li sam na sceni ili u nekoj privatnoj varijanti, idem li na poslovni sastanak ili na neki prijem.

Jednom nedeljno…?

− Idem na manikir. Kod frizera nekad odlazim i češće, mada otkako imam kratku kosu, spašena sam! Treba mi mnogo manje vremena i frizura je tu!

Osećam se nepotpunom bez…?

− Minđuše su moj fetiš. Volim najrazličitije oblike i veoma upadljive modele. One upotpunjuju moj stil.

Kad bih mogla da se vratim 20 godina unazad, rekla bih sebi…?

− Ne bih se zaista vraćala toliko unazad, mnogo mi je lepo sad.

Svake večeri…?

− Skidam šminku, perem zube, sređujem se pred spavanje, kao i svaka žena.

Moj ideal lepote je…?

− Ava Gardner, Liz Tejlor, Rita Hejvort… One su dokazale da biti lep nije dovoljno za uspeh u šou biznisu. Njihova harizma je bila mnogo jača od eventualnih fizičkih nedostataka. Bile su dive u pravom smislu te reči.

Kako bi mi koža izgledala sveže, koristim…?

− Više puta sam se uverila da ono što je skupo, bolje deluje. Znači, još nema kreme koja će podići ono što je palo, ali svakako da medicina napreduje i da se iz dana u dan pronalaze novi sastojci koji kremama i raznim ženskim mazalicama pomažu da rezultati na licu budu vidljivi.

Moj najbolji trik za lepotu je…?

− Dovoljno sna i redovna izbalansirana ishrana. Šminka izgleda dobro samo na licu koje je sveže i odmorno.

Svojim prijateljicama preporučujem da probaju…?

− Uglavnom su to neke novotarije koje srećem po svetu, bilo da je reč o novoj metodi manikira ili o nekom ultra zdravom obroku. Veoma mi je bitno da sam zadovoljna svim segmentima svog života, a za sreću mi nije neophodno da sam sita. Treba da mi budu pune oči i duša, a ne samo stomak. Ipak, ljudski organizam je tako napravljen da mnogo zavisi od onoga što u njega unosimo, ali isto tako je važan i naš odnos prema zdravlju.

Žene bi izgledale mlađe kada bi…?

− Više pažnje usmeravale na svoje želje i potrebe. Od malena nas uče da svi drugi treba da budu preči od nas samih, što je apsolutno pogrešno. Žena ima mnogo uloga kroz život, ali nikada ne sme da zaboravi na ono što nju lično čini srećnom.

Šta biste voleli da promenite na svom izgledu, a nikada to niste probali…?

− Da budem crnka! Znate ono, temperamentna, mistična i sl. Ali, ja sam plavuša i imam lokne, tako da to neće ići. Pravila sam razne transforamcije za potrebe šou programa i ima nešto u tome kada ste zift crni. Neka magija… Ali očito da to nisam ja.

O estetskoj hirurgiji mislim…?

− Ko voli, nek izvoli.

Najbolji prirodni preparat za lepotu je…?

− Još je egipatska kraljica Kleopatra znala da se kupanjem u mleku postiže baršunasta koža. Pavlaka, koja se nanosi na lice, utiče na dobar tonus kože.

Omiljeni parfem…?

– Bilo koji iz Kavalijevog opusa.

izvor: zena.blic.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Emina Jahović: Volela bih da rodim ćerkicu

Zlata: Da sam bila trezna, prebila bih Vendi!

Darko: Da sam mlatio rukama, ispao bih smešan!


Nema komentara na “Brena: Volela bih da sam crnka! /intervju/”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump