Britni Spirs se udaje po treći put ???!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Britni Spirs se udaje po treći put ???!Ni posle dva neuspela braka pevačice Britni Spirs, njena majka ne gubi nadu da će konačno moći da se pohvali dobrim i uzornim zetom.

Prema pisanju

holivudskih tabloida, Lin je oduševljena ćerkinim novim dečkom Džejsonom Trevikom. Nedavno je za njega izjavila da bi bio „suprug iz snova“ i da bi volela da se Britni uda za njega.

„On je tip čoveka koga želim za zeta. Deca ga obožavaju i stabilna je osoba. Svi ostali su je napustili, ali on je ostao uz Britni i zaštitio je kad joj je to trebalo“, kaže Lin.

Ona je dodala i da se Džejson ne dopada samo njoj, nego i svim prijateljima njene ćerke.

„Britni je uvek bila iskrena s njim, i bliski su na zaista poseban način. On zna kroz što je sve prošla, podržava je i motiviše da preuzme odgovornost za svoje postupke“, kaže Lin.

Ako se Britni uda za Džejsona, biće to njen treći brak. Mlada pevačica ranije je bila udata za srednjoškolsku ljubav, Džejsona Aleksandera, ali taj brak je trajao samo jedan dan.

Posle toga ušla je u brak sa Kevinom Federlajnom, koji je bio plesač u njenoj grupi, sa kojim je dobila dva sina. Posle dve godine braka, razveli su se 2007. godine.

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Britni Spirs se slikala u venčanici

Britni Spirs sa dečkom proslavila rođendan

Britni Spirs ponovo sama


Tagovi: [ , , , , ]

Nema komentara na “Britni Spirs se udaje po treći put ???!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump