Ceca i Cvele glavne zvezde večeri na reviji!

Kategorija [ Moda, Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Ceca i Cvele zvezde večeri na reviji Zvonka!Više ga ne krije! Svetlana Ceca Ražnatović došla je na reviju „Baron Collection“ u „Hajatu“ na 15.

Jacobs Fashion Selection, u pratnji svog novog momka,

manekena Vladimira Cvetkovića.

Fotoreporteri mnogih medija, uključujući i našeg portala, brzo su se sjatili oko novog para i ugrabili trenutak da ih fotografišu.

U hol hotela „Hajat“ došli su držeći se za ruke.

Oni su bukvalno nekoliko sati pre revije u „Hajatu“ doputovali iz Italije, redovnim letom iz Trsta, gde su proveli romantični vikend. Prethodno su bili u Sloveniji, gde je Ceca radila promociju za svoj koncert 28. novembra, a odseli su u hotelu na Bohinjskom jezeru, blizu Ljubljanje.

Ko je Cecin dečko?

List „Svet“ objavio je u poslednjem broju da je on tri godine mlađi od Cece (dakle ima 33 godine), bio je mister šarma za 1999. godinu, a ima i vrlo uspešnu inostranu karijeru manekena.

Novac koji je zaradio po pistama širom sveta investirao je u otvaranje klinike za transplantaciju kose „DHI“ u Beogradu, koja je za kratko vreme stekla odličnu reputaciju, te u privatnu firmu koja se poslednjih godina veoma uspešno bavi uvozom polovnih automobila.

Manekena su mediji povezivali sa velikim brojem poznatih lepotica, među kojima su i Ksenija Pajčin,

Sandra Meljničenko, Katarina Ostojić-Kaja.

A „Svet“ podseća na njegovu izjavu iz 2003. godine kada je potvrdio da je bio u vezi sa Ksenijom Pajčin i Sandrom Nikolić sada Meljničenko.

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ksenija Pajčin: Drago mi je što je Cvele sa Cecom

Sandra Meljničenko i bogata svadba za brata!

Nina Badrić i Sandra Meljničenko na krstarenju


Jedan komentar na “Ceca i Cvele glavne zvezde večeri na reviji!”

  • Anonimni korisnik
    31 oktobra, 2009, 14:27

    obicni pozeri- ceco, ne treba ti to Female Fighter

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump