Ceca za Novu godinu nastupa na Beogradskom sajmu!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Ceca za novu godinu nastupa na Beogradskom sajmu!Folk diva Svetlana Ražnatović novu 2010. godinu dočekaće na „Beogradskom sajmu“, gde će navodno za polučasovni koncert zaraditi 100.000 evra!

Svi Cecini novogodišnji nastupi

Otkad je dobila decu, Ceca Ražnatović izbegava nastupe za doček Nove godine

jer želi da te večeri bude sa svojom porodicom. Presedan je napravila na dočeku 2004, kad je nastupila na trgu u Budvi. Međutim, ne odbija da nastupa za doček Srpske nove godine. Tako je ove godine pevala na trgu u Lazarevcu, 2008. u Čačku, 2007. u Beogradu i 2006. u Nišu.

Kako saznaje Press, plakatima sa nazivima Cecinih pesama „Lepotan“, „Beograd“ i „Pile“, kojima je oblepljena prestonica Srbije, najavljuje se njen koncert koji je zakazala za poslednju noć 2009. godine.

S obzirom na to da ne želi da se odvaja od porodice za novogodišnju noć, Ražnatovićeva se dvoumila da li da prihvati nastup u Beogradu.

– Ceca je bila zatečena ponudom da nastupa u Beogradu. Dvoumila se da li da prihvati angažman jer je godinama odbijala da radi za Novu godinu, koju tradicionalno dočekuje sa sinom Veljkom, ćerkom Anastasijom i sestrom Lidijom. Međutim, na kraju joj se dopala ideja da nastupa u gradu u kom živi i da sa porodicom na koncertu dočeka novu 2010. Javna je tajna da Ceca u novogodišnjoj noći najčešće nastupa za 100.000 evra i vrlo je moguće da će i za ovaj koncert dobiti isti honorar – kaže izvor Pressa.

Osim Cece, na dočeku Nove godine u halama 1 i 4 „Beogradskog sajma“ nastupiće i „zvezde Granda“ Jovan Stefanović, Saša Kapor, Nebojša Vojvodić i Slobodan Vasić, kao i učesnici rijaliti-šoua „Farma“ Svetlana Tanasić i Milan Topalović Topalko! Ulaznice će se prodavati od početka novembra.

izvor: pressonline.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Doček Nove 2010 god. sa Cecom na Sajmu!

Ceca gost u „Ekskluzivu“ na tv „Svet plus“

Seka za Novu Godinu u Cirihu za 100.000 evra!


2 komentara na “Ceca za Novu godinu nastupa na Beogradskom sajmu!”

  • SANJA
    1 oktobra, 2009, 7:22

    Big Smile znam … vec odavno Jump

  • Anonimni
    17 oktobra, 2009, 22:44

    jel se zna koliko su ulaznice Confused ?

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump