Dača: Znam da ne mogu da mi povrate ruku!

Kategorija [ Sport, ZANIMLJIVOSTI ]

Dača: Znam da ne mogu da mi povrate ruku!Slavni vaterpolo šampion Danilo Ikodinović početkom oktobra se u Parizu podvrgao još jednoj operaciji desne ruke.

16 meseci posle saobraćajne nesreće koja mu se dogodila

u blizini mesta Kać.

Danilo je bio na nesvakidašnjoj operaciji koja se tek odnedavno radi i u svetu, kojom su mu presadili i pričvrstili mišić iz grudi u desnu ruku.

– Nataša nije išla sa mnom jer ima dosta svojih obaveza, a mislim da su drugi ljudi već dovoljno propatili zbog mene – kaže Ikodinović na početku razgovora za “Alo!” i dodaje da je zadovoljan operacijom, ali da je svestan da njegova desna ruka nikada neće biti vraćena u prvobitno stanje.

– Ovo je bila jako bitna operacija i tek posle Nove godine će se znati sa kakvom je uspešnošću izvedena. Teško da će moja ruka ikada više biti potpuno izlečena, ali ako sve bude u redu, moći će da joj vrate pojedine funkcije. Dobro se osećam i to je sada najvažnije – priča Dača.

Pariski lekari su uradili prvu od nekoliko operacija koje treba da budu izvedene u narednih godinu dana. Danilo je posle samo tri dana izrazio želju da se vrati u Novi Sad kako bi se posvetio direktorskim obavezama u VK Vojvodina.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dača će moći da pokreće ruku

Dača: Nataša mi je zabranila da zaposlim Ljubu!

Dači zabranjeno da vozi!


Jedan komentar na “Dača: Znam da ne mogu da mi povrate ruku!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump