Đani održao svoju reč i otišao sa Farme!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Đani održao svoju reč i otišao sa Farme!Bivši fudbaler Partizana i nekoliko engleskih klubova, pobednik prvog serijala VIP Veliki Brat, Saša Đani Ćurčić održao je reč i napustio je rijaliti-šou Farma.

Đani je poslednjih dana bio nesrećan, ali je i pored toga u ponedeljak uveče

podigao atmosferu na Farmi tokom žurke, koja je zapravo bila njegova „labudova pesma“ na imanju u Barajevu.

Ni ulazak misice Sandre koja mu je odmah zapala za oko, a posle samo 48 sati priznao i da je zaljubljen u nju(!), nije promenio njegov stav.

Kao što joj je rekao tokom jednog razgovora dok je ona prala sudove: „Sandrice, ti si osveženje u ovoj kući, ali što bi rekli Englezi: Damage is already done“.

Tokom lude farmerske zabave, više puta je ponavljao da je to „njegovo poslednje veče u kući“ i stalno je tražio od „di-džejeva“ da ga „ispoštuju“ tako što će mu pustiti narodnjake.

Vrhunac večeri bila je plesna tačka Viktorije i Đanija na Mocartovu ariju, što se, saznaje MONDO u producentskim krugovima šoua, toliko dopalo gledaocima da su tražili da ponove te scene.

Đani održao svoju reč i otišao sa Farme!

U utorak ujutro, Đani je ispunio datu reč. Obukao je bade mantil i počeo lagano da pakuje stvari i da napušta radionicu, gde je spavao odvojen od ostalih farmera.

Viktorija koja ga je prethodno veče „ukrotila“, upitala ga je zašto ne izađe na regularan način. Đani je odgovorio u svom stilu: „Pa, ne može regularnije od ovoga“.

Prema pravilima šoua, farmeri koji same napuste šou nemaju pravo na honorar, tako da će pevač grupe 357 Nikola Hadži Nikolić i Đani ostati bez naknade za dane provedene na selu.

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Đani izašao, jer Sava Milošević nije došao!

Doktor Igi održao koncert u Centru „Sava“

Farma: Nemanja se posvađao sa Vladom /video/


Nema komentara na “Đani održao svoju reč i otišao sa Farme!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump