Đogani: Namerno me je udario vozač trole!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Đogani: Namerno me je udario vozač trole!Popularni denser Đole Đogani je pre nekoliko dana, kako sam tvrdi, bio žrtva bahatog vozača trolejbusa.

On ga je udario u Svetogorskoj ulici, ispred Radio

Beograda.

Tom prilikom, vozilo GSP-a je očešalo njegov pre šest meseci kupljen džip „hjundai santa fe“, vredan više od 30.000 evra, u kojem je bila i njegova supruga Vesna. Srećom, stradao je samo retrovizor. Nakon što su oba vozača izašla iz svojih vozila, došlo je i do verbalnog duela, koji nam je prepričao Đogani.

– Vozio sam prema „Ateljeu 212“ i kod raskrsnice primetio s desne strane dug niz parkiranih trolejbusa jer je bio zastoj. Stao sam u traku između kolone i drugog trolejbusa, koji je bio u traci za skretanje ulevo. Kada sam ga obišao i stao da propustim pešake na prelazu, on je krenuo i namerno me očešao, iako je imao dovoljno mesta da prođe bez problema. To su videli i prolaznici. Vozač je izašao, video sam da me je prepoznao jer mi je, kada sam ga pitao zašto je to uradio, rekao: ‚Šta te briga, voziš džip, zaradio si ga đuskanjem, a ja eto, vozim trolejbus!“Ceo razgovor sam snimio mobilnim – rekao nam je Đogani i pustio nam snimak, pa smo se i mi uverili da se incident dogodio onako kako nam prepričava.

– Kažem mu da ne sme to da radi, da na takav način ugrožava ljude, a on meni: ‚Šta me boli dupe, ovo je državno, tako sam gazio i Daru Bubamaru, a dvojicu taksista bacio na trotoar jer su bili bezobrazni“. Najgore mi je bilo što sam se setio moje sestre, koja je pre 12 godina nastradala baš zbog nesavesnog vozača. Imala je 37 godina i troje dece. Ulazila je u autobus, vozač je krenuo, ona je izgubila ravnotežu i pala, udarila glavom, od posledica kasnije i umrla – zaključuje Đogani i dodaje da je kasko osiguran, tako da neće morati na sud.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Đogani i Mile Kitić snimili pesmu!

Naomi Kembel udarila svog vozača

Trudna Vesna Đogani: Beba stiže u julu!


Tagovi: [ , , , , ]

Nema komentara na “Đogani: Namerno me je udario vozač trole!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump