Dordž Majkla posle trinaest godina ostavio dečko!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Dordž Majkla posle trinaest godina ostavio dečko!Slavnog pevača ostavio dugogodišnji dečko Keni Gros nakon trinaest godina veze!

Pevač Džordž Majkl (George Michael) ostao je bez svog dečka Kenija Grosa sa kojim se zabavljao punih trinaest godina! Kako pišu svetski mediji, glavni uzrok njihovog raskida

su sve učestaliji skandali koji prate proslavljenog muzičara! Grosu, koji je bio uz pevača kada je nekoliko puta optužen za „nedolično ponašanje“, je izgleda pukao film pa nije želeo više da toleriše takvo ponašanje svog dečka!

Poslednji u nizu incidenata bio je kada je Džordž uhapšen u javnom toaletu u Hampstedu i optužen za posedovanje droge. Još tada su se posvađali da bi se nekoliko meseci kasnije Gros iselio iz zajedničkog stana! Par je poslednji put viđen zajedno u februaru ove godine na večeri u jednom restoranu u Londonu.

izvor: tracarenje


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Brega i Čola: Saradnja posle trinaest godina!

Marinu Perezić ostavio dečko putem Fejsa!

Glumicu i voditeljku Marijanu Mićić otkačio dečko!


Nema komentara na “Dordž Majkla posle trinaest godina ostavio dečko!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump