Dženifer zvala Breda, a javila se Anđelina???!

Dženifer zvala Breda, a javila se Anđelina?!Dženifer Aniston navodno jedno veče doživela je totalni šok kad je pijana nazvala Bred Pita, a javila se – Anđelina!

Dženifer je, kako kaže National Enquirer, bila sama to veče u kući i odmarala se uz flašu vina. Nakon nekoliko ispijenih čaša, uzela je telefon i nazvala Brada.

„Nakon nekoliko čašica Džen uvek postane sentimentalna. Već je bila lagano opijena te je odlučila nazvati Brada, ni ne sluteći da bi joj se mogao javiti neko drugi. Kad je čula Anđelinin glas, navodno je poludela“, rekao je dobro obavešten izvor.

„Jennifer se nadala sentimentalnom razgovoru s Bradom, a dočekala ju je furiozna Anđelina. U ljutom razgovoru Džen je rekla Endži da je mrzi, a ni Anđelina joj nije ostala njoj dužna.“-dodaje izvor.

Hmm, ko zna šta je istina sad tu?


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Anđelina vodila protiv Dženi zlu kampanju?!

Dok Anđelina Džoli mrša, Bred Pit se opija!

Dženifer Aniston i Bred Pit opet se tajno stastali!


Jedan komentar na “Dženifer zvala Breda, a javila se Anđelina???!”

  • Anonimni
    18 avgusta, 2010, 11:48

    sve vi znate šta je ko kome rekao. gluposti Confused Confused Confused

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump