Džesika Simpson i Džerard Batler u vezi?

Džesika Simpson i Džerard Batler u vezi? Škotski glumac Džerard Batler, kojeg su nedavno povezivali sa Dženifer Eniston, sada je prešao na drugu lepoticu – Džesiku Simpson.

Pevačica i glumac viđeni su u restoranu

“Soho” u Njujorku u utorak uveče. Par nije bio sam, sa njima je među ostalima sedeo i Džesikin prijatelj i stilista Ken Pevis, kako navodi izvor „NewYork Posta”. „Bili su za stolom sa prijateljima, ali Džesika i Džerard, koji su sedeli jedno do drugog, delovali su prilično uzbuđeno dok su satima pričali”, kazao je izvor. “Smejali su se i zabavljali, a potom zajedno napustili restoran.” Batler je nedavno izjavio kako bi volio da se oženi i dobije decu. „Mislim da mi je vreme da se skrasim, ali postajem nervozan već pri samom izgovoru toga jer bi mi se uistinu moglo i dogoditi”, zaključio je atraktivan glumac na kojeg se lepotice i same lepe.

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Stigao Džerard Batler u Beograd!

Neka sad kažu da nisu zajedno, Džerard i Dženifer!

Džerard Batler završio na infuziji u Bg


Nema komentara na “Džesika Simpson i Džerard Batler u vezi?”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump