Farma: Maja i Cakana se posvađale oko limuna

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Farma: Maja i Cakana se posvađale oko limunaIzgleda da na Farmi u Barajevu nešto nije u redu sa vazduhom. Jer, svako malo neko od poznatih ličnosti bi da je napusti.

„Virus“ zvani „Dosta mi je svega, hoću kući“ zahvatio je i Olju Crnogorac. Priznala je da ne želi ništa da radi kako bi je ostali nominovali za duelistu

i tako se približila izlasku sa Farme.

Olja je u sredu zaplakala, žaleći se Marini Perazić i Maji Nikolić na to što mora da spava u „smrdljivoj štali“. Olja deli postelju u štali sa drugim ovonedeljnim slugom Milanom Topalovićem-Topalkom, a Maja je, tešeći Olju, primetila da „Topalko jako smrdi“.

Pričajući o izlasku sa Farme, složile su se da je Ana Nikolić „carica“, i da će na kraju i one da napuste imanje.

U međuvremenu, Cakana i Maja, koje su na „ratnoj nozi“, opet su se „zakačile“, ali ovaj put oko limuna, koji su farmeri uspeli da nabave na pijaci.

Maja se bila oduševila što je i limun među namirnicama, nadajući se da će sada moći da pravi limunadu, ali Cakana ju je odmah „poklopila“.

Taj limun je moj. Dala sam stvari za trampu i limun je za moje zdravlje. Ti sledeći put naruči šta želiš za sebe, odbrusila joj je Cakana.

Maja joj je na to odgovorila: „Ne bih ništa od tebe uzela da se ne bih otrovala“.

Cakana je kasnije išla da proveri da li joj je limun „na broju i da ga joj slučajno „mala isfolirana“ nije uzela.

Dok se žene „džapaju“ oko limuna, muškarci imaju lepu temu. Žene!

Saša Ćurčić Đani se poverio Tomi „Blek panteru“ da nije bio u fazonu devojaka za jednu noć ali da mu se sad osladilo.Posle izlaska Ane Nikolić, Đaniju, koji je „zaljubljive prirode“, nedostaje neko na Farmi kao inspiracija.

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Maja Nikolić postala gazdarica!

Farma: Ispala Dragica Radosavljević – Cakana

Maja: Cakana mi je smestila!


Nema komentara na “Farma: Maja i Cakana se posvađale oko limuna”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump