Farma: Tijana Dapčević i Marko Đurovski ušli

Kategorija [ Jet-Set, Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Farma: Tijana Dapčević i Marko Đurovski ušliPopularna pevačica Tijana Dapčević i Marko Đurovski, sin poznatog fudbalera Milka Đurovskog, ušli su u kuću.

Oni su sinoć oko deset časova ušli u rialiti šou „Farma”.

Tijana Dapčević, poznata makedonska pevačica, pojavila se na srpskoj sceni 2001. godine i nesvakidašnjim stilom ubrzo osvojila srca publike. Najveći uspeh postigla je kontroverznom pesmom „Sve je isto samo njega nema”. Tijana je udata za biznismena Milana Dapčevića, s kojim ima jednogodišnjeg sina Vuka. Vuka će dok Tijana nije tu čuvati tata.

Marko Đurovski je sin poznatog fudbalera Milka Đurovskog. Odmalena se bavio fudbalom, a ozbiljne korake na muzičkoj sceni napravio je 2005. godine, kada je snimio pesmu „Bez tebe” posvećenu bivšoj devojci. Marko je u februaru 2008. godine izdao prvi album „Jedna strana moje knjige”.

Ulazak Tijane i Marka svakako će podgrejati usijanu atmosferu na „Farmi” koja je nastala nakon što je Maja Nikolić, takmičarka koja se do sada pokazala kao najveći neradnik i svađalica, postala ovonedeljna gazdarica.

– Videćete koga sam izabrao za gazdaricu. I tu osobu sam izabrao kako bih napravio pičvajz na farmi – naveo je Pile nakon izbacivanja sa „Farme”.

Iako je dobila status gazdarice, Maja i dalje ne može da nađe zajednički jezik sa farmerima. Dan nakon što je postala šef, uspela je da se posvađa sa Marinom, jedinom osobom s kojom je bila u potpuno iskrenom i korektnom odnosu. Ipak, Maja nije mogla da utiče na tu svađu, pošto su Marinu na takav korak navele Cakana i Viktorija koje su joj „naredile” da ne bi trebalo da se druži sa Majom, već s njima. Biće ovo paklena nedelja.

izvor: Blic.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Marko Đurovski postao prvi finalista!

Farma: Noć Veštica i izlazak Tijane Dapčević!

Marko:Svoju devojku volim najviše na svetu!


Jedan komentar na “Farma: Tijana Dapčević i Marko Đurovski ušli”

  • Sandra
    28 oktobra, 2009, 20:45

    mislim da je ova farma obican cirkus…. pa sta su svi napali na jadnu Maju, nije ona kriva sto je mladja, ljepsa i zgodnija od onih baba Cakane i Viktorije, koje samo prave pometnju na farmi, mislim da bi njih trebali izbaciti van….

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump