Farma: Topalko i Marina zaljubljeni do ušiju!

Kategorija [ Jet-Set, Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Farma: Topalko i Marina zaljubljeni do ušiju!Kako vreme prolazi na „Farmi”, odnos između Marine i Topalka je iz dana u dan sve prisniji.

U poslednjoj epizodi druženja malo je falilo da se njih dvoje poljube.

Topalko je prvo seo pored Marine, zagrlio je i nežno stavio svoju glavu na njeno rame. Potom je počeo da je mazi po glavi, dok se Marina smeškala. Na kraju mu je Marina sela u krilo i obgrlila ga dok joj je on šaputao na uvo. Marina se kikotala kao zaljubljena šiparica. Podsećamo da se ljubav između Marine i Topalka rodila još u prvoj nedelji kada su farmeri počeli da ih zadirkuju da su par. Iako oboje van farme imaju partnere i decu, izgleda da ne mogu da se suzdrže od jakih emocija koje su se rodile.

– Svi su primetili da su njih dvoje bliski. Videla sam da se jorgan čudno pomerao kada su spavali – rekla je Tanja posle izbacivanja.

Inače, Topalko je dokazao da voli da uživa u društvu devojaka, pa se tako tajno dopisivao preko sveske sa misicom Sandrom. Papire su kasnije spalili te niko ne zna o čemu su zapravo njih dvoje razgovarali.

izvor: Blic


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Farma: Pao poljubac između Sandre i Topalka

Farma: Marina Perezić i „gazda“Toma u svađi!

Farma: Maja i Topalko u vrućim scenama


Nema komentara na “Farma: Topalko i Marina zaljubljeni do ušiju!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump