Gaj Riči izjavio za Madonu: I dalje je volim!

Gaj Riči izjavio: I dalje volim Madonu!Britanski režiser Gaj Riči, Madonin bivši suprug, otvorio je dušu u novembarskom izdanju magazina „Eskvajer“.

Poznati britanski režiser Gaj Riči koji se ranije ove godine, nakon osam godina braka, razveo od Madone, u intervjuu magazinu „Eskvajer“

otkrio da i dalje ima „lepo“ mišljenje o svojoj bivšoj supruzi.

„I dalje je volim“, rekao je Gaj. „Ona je na jedan poseban način savršena – stavite pred nju bilo kojeg mladića ili devojku od 23 godine i ona će ih nadigrati, natpevati, pobediti u bilo kakvoj ‘igri’ izdržljivosti, ali ona je i idiot“, dodao je režiser ne želeći da otkriva razloge zbog kojih to misli.

Nakon što je Madona nedavno u emisiji kod Dejvida Letermana rekla da je srećna nakon razvoda, kao i da bi se sledeći put pre bacila pod voz nego stala pred oltar, Riči se i sam osvrnuo na razvod.

„I dalje boli. Ne možete reći nekome ko prolazi kroz razvod i ovakvo razdvajanje da bol nije stvaran. Ja vam kažem – je*eno ga osećam“.

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Madona i Gaj: Zajedno za Božić!

Ešton Kučer: Ja sam idiot koje je oženio Demi Mur!

Gaj Riči snima film o svom propalom braku!


Nema komentara na “Gaj Riči izjavio za Madonu: I dalje je volim!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump