Ispovest Andrea Agasija šokirala javnost!

Kategorija [ Sport, ZANIMLJIVOSTI ]

Ispovest Andrea Agasija šokirala javnost!Jedan od najboljih tenisera svih vremena Andre Agasi priznao je u svojoj autobiografiji da je tokom karijere uzimao tešku drogu.

I to kristalni metamfetamin za čije

se posedovanje u SAD leži minimum pet godina!

– Probao sam kristalni metamfetamin 1997. godine kada mi je forma bila u padu i kada sam sumnjao u brak sa Bruk Šilds. U tome su me otkrili zvaničnici Svetske teniske federacije, međutim, uspeo sam da ih ubedim kako se to dogodilo slučajno i oprostili su mi – napisao je Agasi i nastavio da iznosi šokantne detalje iz svog života.

– Dok sam jednom te godine sedeo u kući, moj asistent Slim mi je ponudio drogu. On ga je često mešao sa soda-vodom. Tada, kao da je neko drugi govorio iz mene, čuo sam svoje reči: „Baš te briga, nadrogiraj se… „ U prvom mahu sam osećao kajanje, ali već u sledećem trenutku me je nadvladala euforija koja je izbrisala svu grižu savesti. Nikada se nisam osećao tako živo i optimistično i nikada nisam osećao toliku energiju u sebi.

Bivši pobednik Vimbldona priznao je da ga je presekla vest zvaničnog doktora Udruženja teniskih profesionalaca da je pronašao nedozvoljene supstance u njegovoj krvi.

– Taj doktor je zvučao toliko loše da sam ga zapravo čuo kako mi govori da ću da umrem. On mi je zaista nešto slično i objašnjavao, govoreći mi da će moja karijera biti uništena. Tada sam odlučio da pošaljem pismo Udruženju u kojem ću ih lagati da se sve dogodilo slučajno. Napisao sam im da sam od Slima jednom slučajno popio sodu i da nisam znao da je on meša sa metom. Zatim sam im napisao da sam posramljen i da molim za oproštaj. Sebi sam tada obećao da će to biti poslednja laž od mene. Kasnije sam otpustio svog asistenta i vratio se normalnom životu – priznao je Agasi.

Mrzeo sam tenis!

– Nikada nisam voleo tenis kao drugi igrači. Kada malo bolje razmislim, često sam ga i mrzeo. Postojali su periodi kada mi je bilo muka na pomisao da ponovo moram na teren da udaram tu lopticu. Takođe sam živeo u stalnom strahu od svog nezgodnog temperamenta kao i od oca nasilnika – priznao je Agasi, koji danas živi u srećnom braku sa Štefi Graf.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ceca: Kada budem u vezi javnost će saznati!

Nataša Bekvalac ponovo intrigira javnost!

VLADO Georgiev na finalu US Opena!


Nema komentara na “Ispovest Andrea Agasija šokirala javnost!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump