Izmešani parovi i žurka u kući Velikog Brata!

Kategorija [ Jet-Set, ZANIMLJIVOSTI ]

Izmešani parovi i žurka u kući Velikog Brata!Nakon što je Kuća u Košutnjaku postala bogatija za još jednog stanara – „drugog Admira“, odnosno Enisa, Veliki Brat je nagradio ukućane žurkom za dobro obavljen zadatak „đuskanja u saksiji“.

Kada je prvobitni šok oko saznanja da su nedelju dana

imali uljeza koji ih je obilazio i „pitao za zdravlje“, došlo je vreme da se ukućani opuste uz piće i muziku.

Tada je sve počelo…

Ukoliko ste se pitali „ko će se s kim“, ili „kada će“, a onda i „da li će uopšte…“, znajte da se će se nešto desiti ili se desilo…samo ne onako kako smo smo svi mislili.

Jovana i Nikola su imali kratku romansu. Manuel i Sandra su se „našli“, ali isto tako Sandra se „našla“ i sa Admirom…ili Enisom. Na žurci su se izgleda i oni zbunili poput svih nas…

Zvezda žurke bio je, do nekog momenta Manuel, koji je razmenjivao nežnosti sa Sexy Sandrom. Potom je, za divno čudo pošto se nikada ne odvaja od Arse, đuskao sa Danicom, a onda je „na red“ došla i Jovana. Zavodljivi ples ukućanki, pogotovo Jovane i Sandre nije ostavio ravnodušnim ni blizance.

Admir i Enis, srećni što su konačno zajedno, ali i što su konačno osvojili status takmičara u trci vrednoj 100.000 evra, đuskali su celo veče. Sa Sandrom. Naizmenično.

Jovani je trebalo malo podsticaja da pokaže svoje pravo lice. Kada je đuskala sa Manuelom prvi put, pokušala je da ga poljubi, što je on vešto izbegao. Drugi put, „Joca“ je bila upornija – malo prljavog plesa i pokušaj poljupca…Manuel se ovaj put nije bunio.

Nakon Manuelovog i Jovaninog plesa „telo uz telo“, Sexy se okrenula ka Nikoli i zaigrala…Uvijala je telo, vrtela kukovima, a ni on se nije bunio.

Ko će se probuditi sa „nekim u krevetu“ i koga će boleti glava jutro posle, što od vina, što od „gluposti od prošle večeri“, videćemo.

izvor: svevesti.com


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 3 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ukućani Velikog Brata izbacili frizera Karla!

Ušao Babajin sugrađanin u kuću Velikog Brata!

Kuća „Velikog Brata“ napunila se ukućanima!


3 komentara na “Izmešani parovi i žurka u kući Velikog Brata!”

 • Mimi...
  5 oktobra, 2009, 14:09

  Ova zurka je bila extra!! Thinking !!Muzika,pice,drustvo… Clap ….Malo je Jovana preterala sa onim njenim plesovima,ali ne bih da preterano komentarisem to……Alkohol je kriv…. Yes

 • Anonimni
  6 oktobra, 2009, 20:20

  zurka je ekstra i jko mi se svidja ali ponasanje ukucana je odvratno Smile mimi

 • maja
  3 novembra, 2011, 16:13

  budalcina jovana,,,,,,,,,,,,,,,,,kurva

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump