Kako da vam kondom ne pokvari sex?!

Kategorija [ LJUBAV I SEX, Sve o sexu ]

Kako da vam kondom ne pokvari sex?!Mnogi muškarci imaju problem sa korišćenjem kondoma tokom seksualnog odnosa.

Nekima i sama pomisao na prezervativ ‘ubija’ želju za vođenjem ljubavi.

Opuštena atmosfera koja bi trebalo da postoji tokom seksualnog odnosa, može biti prekinuta u trenutku kada je neophodno staviti kondom. Međutim, postoji način da se naviknete, čak i da obogatite vaš dosadašnji seksualni život upotrebom kondoma.

Tokom razgovora o seksu, neformalnog ćaskanja ili insuinacija na temu sa partnerom, obavezno pomenite i zaštitu. Potrudite se da kondomu date erotski prizvuk i tako razbijete strah od mrskog nužnog zla.

Vremenom će kondom postati deo stalnog seksi „pribora“, kao što su to i mirisne sveće, prijatna muzika, prigušeno svetlo, kreme za masažu… Kondom će tako postati asocijacija za dobru zabavu, strast, uživanje, nežnost, ljubav…

Naravno da mnogo zavisi i od partnerke. Ona se može igrati kondomom na razne načine, ‘poslužiti ga’ umesto dezerta, na primer.

Nemojte brzo odustajati. Potrebno je vreme da se naviknete. Probajte različite vrste, boje i ukuse, raznih proizvođača. Sigurno postoji najmanje jedan koji će odgovarati i vama.

Ako želite zaista da uživate u seksu morate biti opušteni do kraja, a činjenica da ste zaštićeni od polno prenosivih bolesti i neželjene trudnoće, najvažniji je uslov.

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 2 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Kondom protiv pušenja!

Ne koristite sex da bi manipulisali!

Sex i alkohol


Tagovi: [ , , , ]

2 komentara na “Kako da vam kondom ne pokvari sex?!”

  • ksenija subotic
    13 maja, 2010, 14:11

    sa mojim partnerom Ognjenom stupala sam vise puta u sexualne odnose pri cemu je on uvek nosio zastitu

  • semi
    1 oktobra, 2011, 15:26

    ma ja nemogu da se naviknem stalno se pocepa

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump