Kako je u krevetu sa Dženifer Lopez?!

Kako je u krevetu sa Dženifer Lopez?!Pevačica i glumica se svim snagama trudi da spreči svog bivšeg muža da njihov brak izvrne ruglu u novom filmu.

Dženifer Lopez (40) naredila je svojim advokatima da

zakonski zabrane Ohaniju Noi da snimi film o njihovom propalom braku.

Lopezova se za Nou udala u februaru 1997, a razveli su se u januaru 1998. godine. On je kasnije radio kao glavni kuvar u njenom restoranu „Madre“, ali ga je glumica otpustila posle četiri meseca rada, i tu su počeli problemi.

Kako je u krevetu sa Dženifer Lopez?

Tokom 2006, Noa je najavio pisanje knjige u kojoj bi detaljno opisao njihov seksualni život, kao i svoje sumnje da ga je tadašnja supruga varala.

„Poklonio sam joj svoju dušu, a ona ju je podelila sa još troje ljudi“, rekao je kuvar. Njemu je tada zabranjeno da objavi knjigu, i sud mu je naredio da plati Lopezovoj odštetu od pola miliona dolara.

Glumica, pevačica i kreatorka udala se drugi put 2001, za plesača Krisa Džada, ali i taj brak je potrajao samo šest meseci. „Treću sreću“ Dženifer je pronašla u Marku Entoniju, za kojeg se udala u junu 2004. godine, a par je prošle godine dobio blizance Maksa i Emi.

izvor: Mondo.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Dženifer Lopez u pregovorima za uloge u dva filma

Dženifer Lopez špijunira muža!

Ben Aflek: Veza sa Dženifer Lopez je bila loša!


Nema komentara na “Kako je u krevetu sa Dženifer Lopez?!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump