Karolina šokirana golišavim scenama u spotu!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Karolina šokirana golišavim scenama u spotu!Karolina Gočeva i momci iz “OT benda” nedavno su snimili kontroverzni spot sa obnaženim devojkama za duetsku pesmu “Zaboravi”.

Kada je pogledala

spot Karolina se, kako se priča u krugovima producentske kuće “Emotion”, razbesnela i zatražila da se scene u kojima se vide obnažene devojke izbace.

Lepe devojke nagih grudi u vešu koji bukvalno više otkriva nego što pokriva kroz ceo spot se maze i uvijaju oko Vukašina, Đorđa i Nikole. U skoro svakom kadru mogu se videti njihove grudi i izazovni pogledi. One se maze, flertuju, piju šampanjac i skoro svaki kadar aludira na seks. Kako “Blic” saznaje, Karolina nije bila oduševljena ovim scenama.

– Karolina nije bila tu kada su se snimale kontroverzne scene, pošto ona u njima ne učestvuje. Pre nekoliko dana je odgledala spot i podigla je prašinu. Odmah je zatražila da se te scene izbace – kaže za “Blic” izvor blizak kući “Emotion”.

Kada smo pozvali Karolinu, ona je objasnila da jeste bila iznenađena spotom, ali nije htela da prizna da je nastao problem.

– Nisam tražila da se spot zabrani! Ko vam je to rekao – bila je iznenađena Karolina, te objasnila:

– Te scene sam prvi put videla kada je spot završen. Istina, bila sam malo iznenađena scenama. Ali, to je šou-biznis. Spot je kontroverzan i to je bila poenta.

Inače, režiser spota je Slavoljub Živanović Zli, spot je sniman skoro dvanaest sati u hotelu “Moskva”, a autori pesme su Mirko i Snežana Vukomanović.

Pogledajte najavu za spot:

https://www.youtube.com/watch?v=Xe6yTjIZ6PA

izvor: Blic.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Gru izjavio da hoce Mikija u svom sledecem spotu!

Džordž Kluni stidljiv u scenama seksa

Farma: Maja i Topalko u vrućim scenama


Nema komentara na “Karolina šokirana golišavim scenama u spotu!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump