Kejt Holms sve više se odupire Tom Kruzu

Kejt Holms sve više se odupire Tom KruzuDa i bogati i slavni imaju strahove, pokazuje najnoviji primerje ova.

Glumac Tom Cruise silno se boji da će se njegova supruga Katie Holmes previše osamostaliti.

Tom Cruise očito puše i na hladno jer se opekao u slučaju sa svojom bivšom suprugom Nicole Kidman. Ona je bila znatno samosvesnija od Katie, a Tom se boji da bi takva sada mogla postati i nežna Katie.

Tomu to, naravno, ne odgovara jer ima iznimno posesivnu osobnost, koju karakterizuje želja za kontrolom. Dosada je on vodio glavnu reč u slučajevima poput venčanja, vere i odgoja jeteta. Nikada nije zaboravio spomenuti da je to za njezino dobro.

Međutim, kako tvrde izvori bliski paru, Katie je sve depresivnija, a Tomova želja za dominacijom sve je više guši. Čini se da je Tomovo ponašanje dosegnulo kritičnu tačku kod Katie, koja je polako, ali sigurno počela pružati otpor.

To je strašno uplašilo Toma i boji se da će se Kate pretvoriti u Nicole. Za razliku od sadašnje Cruiseove žene, Nicole se itekako znala izboriti za sebe. Hoće li to poći za rukom i tužnoj Katie, vreme će pokazati.

izvor: T-portal


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Novi izgled Kejt Holms

Bekam: Svom sinu sam dao ime po Tom Kruzu!

Kejt Holms i Tom Kruz ne žive zajedno?


Nema komentara na “Kejt Holms sve više se odupire Tom Kruzu”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump