Ksenija Pajčin: Drago mi je što je Cvele sa Cecom

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Ksenija Pajčin: Drago mi je što je Cvele sa CecomNovi izabranik Cece Ražnatović (36), novosadski maneken Vladimir Cvetković (33), izazvao je veliku pažnju javnosti.

Kao i domaće estrade posebno zbog činjenice da se među

devojkama sa javne scene nalazi veliki broj njegovih bivših!

Ovog lepuškastog manekena mediji su svojevremeno povezivali sa brojnim lepoticama, pa su se među njegovim „trofejima“ našle Ksenija Pajčin, Sandra Meljničenko (tada Nikolić) kao i pevačica Katarina Ostojić Kaja. Atraktivna igračica evocirala je davne uspomene na Cveleta za „Alo!“ i poručila da joj je drago što je Ceca u vezi sa njim.

– Cvele i ja smo bili zajedno pre punih devet godina. Nemam ništa protiv što je Ceca sada sa njim, baš super. Bila sam sa čovekom u Grčkoj nakratko i danas mi je dobar poznanik. Smešno mi je što me sada svi zovu kao da sam mu bila žena… – kaže Ksenija za „Alo!“.

Među fotografijama koje su nastale kada su Ceca i Cvele prvi put fotografisani zajedno nalazi se i ona na kojoj Cvele svojim automobilom odvozi folk zvezdu. Pošto se svojevremeno u medijima pojavila priča kako je Vladimir Kseniju izbacio iz svog automobila, upitali smo je da li misli da se od tada promenio i postao veći džentlmen.

– Kakav auto, on ih tada nije ni imao. Čuj mene neko izbacio iz auta? Izbacivao je onu Sandru Nikolić-Meljničenko, kako se već sada preziva. Zamenili su me s njom. Nju je Cvele izbacio iz auta i pričao kako je razmažena – završava Ksenija priču.

izvor: Alo.rs


Podeli sa prijateljima

» PROČITAJ 1 KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ceca i Cvele glavne zvezde večeri na reviji!

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda pronađeni mrtvi

Pomirili se Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda?!


Jedan komentar na “Ksenija Pajčin: Drago mi je što je Cvele sa Cecom”

  • joca
    29 oktobra, 2009, 22:52

    neznam, al nekako mi nisu par

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump