Ksenija Pajčin u duetu sa MC Stojanom!

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Ksenija Pajčin u duetu sa MC Stojanom!Pošto je snimila duet s koleginicom Indirom Radić, koji je veoma slušan, denserka Ksenija Pajčin odlučila je da pokuša da ponovi uspeh.

Naime, Ksendža je ovih dana snimila numeru

„Požuri“ u duetu sa MC Stojanom, poznatom po simpatičnoj pesmi „Bičuj me, Stojane“. Kako bi što bolje prezentovali pesmu, njih dvoje snimili su i spot, koji će publika uskoro moći da vidi.

Pesma koja podseća na devedesete godine, kada je Ksenija i počela da peva, govori o devojci koja se sprema za grad i veoma je nervozna jer kasni, a dečko joj sve vreme govori da joj toliko sređivanje nije potrebno. Inače, Ksenija je u spotu promenila više modernih kreacija, a za ovu priliku izabrao ih je njen stilista Bane Dević, koga je pevačica nedavno krstila. S obzirom na to da smo želeli da čujemo i Ksenijin komentar o saradnji sa Stojan, pozvali smo je i ona nam je rekla:

– Stojanova želja bila je da sa mnom uradi duet i ja sam mu je ispunila, jer je momak vrlo talentovan i odličan čovek. Ja sam mu prvenac za duet, a uskoro će snimiti i zajedničke pesme sa Skaj Viklerom i grupom Fanki Dži. Pesma je u dens fazonu i podseća me na neko prošlo i meni slađe vreme.

izvor: Kurir.rsPodeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Premijera spota Ksenije Pajčin i Mc Stojana /video/

Ksenija Pajčin u vezi sa golmanom!

Pomirili se Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda?!


Nema komentara na “Ksenija Pajčin u duetu sa MC Stojanom!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump