Lady Gaga trijumfovala na MTV Latin Awards

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Svetska pop diva u usponu Lady Gaga pokorila je stage na dodeli nagrada MTV Latin America. Bila je tu i Nelly Furtado, a i notorni Morrissey

Lady Gaga trijumfovala na MTV Latin AwardsDodela latino nagrada u režiji MTV-ja zbila se sinoć u L. A.-u, a najzadovoljnija može biti Lady Gaga koja je pokupila dva teška trofeja .

Za najbolju pesmu

godine (‘Poker Face’) te najboljeg međunarodnog izvođača.

‘Tako sam počašćena, volim vas. Hvala vam za vašu ljubav i podršku’, turbo maštovito je izjavila pevačica na svečanosti koju je live nastupom otvorila Nelly Furtado.

Ceremonija se simultano održala u L.A-ju, Bogoti, Buenos Airesu i Mexico Cityju. U kategoriji umetnika godine nagradu su odneli duo Winsin i Yandel, za najbolju solo izvođačicu proglašena je Paulina Rubio, a Morrissey je udelio tzv. Legend Award meksičkom bendu Cafe Tacuba.

izvor: T-portal


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Lady Gaga trijumfovala na dodeli MTV nagrada

Lady Gaga najslikanija na dodeli MTV nagrada!

MTV nagrade u Berlinu za „U2“ i Bijonse


Nema komentara na “Lady Gaga trijumfovala na MTV Latin Awards”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump