Lisa Mari Prisli pokazala svoje bliznakinje

Kategorija [ Muzika, ZANIMLJIVOSTI ]

Lisa Mari Prisli pokazala svoje bliznakinje Ponosna majka Lisa Mari Prisli predstavila je svoje bliznakinje svetu na njihov prvi rođendan, objavio je „Dejli mejl“.

Plavooke Finli i Harper nisu proslavile svoj prvi rođendan

u sunčanom Los Anđelesu, već u prohladnoj klimi Velike Britanije, gde bi trebalo da se stalno nastane sa makom. Jedina ćerka kralja roka Elvisa Prislija odlučila je da se njihov rođendan proslavi u krugu porodice. Autor fotografije je otac devojčica Majkl Lokvud, preneo je „Džast Džared“.

„One su toliko slatke da nam tope srca“, izjavila je Lisa Mari Prisli (41) za magazin „Helo!“. „Očajnički želimo da očuvamo njihovu nevinost, ljubav i poverenje u nas, dokle god možemo, pre nego što ljudi i život prouzrokuju neminovne povrede i kontaminaciju. Neverovatno je kako počinjemo (život) tako čisti, prirodni, srećni i puni poverenja“. Bebe su rođene u bolnici „Las Robles“ u Tausand Oaksu u Kaliforniji. Lisa Mari Prisli je majka i dvadesetogodišnje manekenke Rajli i Bena, koji će sledeće nedelje napuniti 17 godina. Ćerka Elvisa Prislija trenutno snima novi album na kome sarađuje sa gitaristom „Palpa“ Ričardom Haulijem. Lisa je imala devet godina kad je kralj roka preminuo 1977. godine.

izvor: Svet.rs


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Mari Mari još ne želi da otkrije pol bebe

Mari Mari rodila ćerku

Razvode se Danijela i Jovan Marić!


Nema komentara na “Lisa Mari Prisli pokazala svoje bliznakinje”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump