Maca više neće biti voditelj “ Velikog Brata“!

Maca više neće biti voditelj " Velikog Brata"!Poznati voditelj neko vreme neće voditi „Velikog brata“ jer želi da se posveti novoj ulozi!

Dragan Marinković Maca neće više voditi rijaliti šou „Veliki brat“ jer je prihvatio ulogu u filmu „Neprijatelj“ Dejana Zečevića, otkiva Press. On se na mesec dana oprostio od vođenja

emisije jer je prihvatio ulogu u novom filmu reditelja i scenariste Dejana Zečevića! Voditelj je demantovao glasine da je produkcija „Emotion“ zahtevala da napusti voditeljski posao zbog toga što je ukućanina Milana Boričića najavio kao „kršnog Crnogorca“.

– Milan je kršan. Što nije?! Neko ne mora da bude kršan samo u fizičkom smislu. Neko vreme neću raditi „Velikog brata“ zbog glumačkih obaveza. Snimam film sa Zečevićem i to je jedini razlog zbog kojeg neću raditi kao voditelj – izjavio je Maca.

izvor: tracarenje


Podeli sa prijateljima

» NAPIŠI KOMENTAR

Pogledajte još i ovo:


Ko će voditi Velikog Brata?

Ana i Milan neće voditi novu sezonu“Velikog Brata“!

Maca kao voditelj u novom otkačenom kvizu“Distraction“!


Nema komentara na “Maca više neće biti voditelj “ Velikog Brata“!”

Klikni na smajli koji želiš da koristiš:
(bez previše smajlića po poruci)

SmileBig SmileGrinLaughFrownWinkKissRazzAngelAngryReally AngryConfusedThinkingCoolEvil GrinReally PissedCryWiltShameCuteKissingShockTrembleFoot in MouthIDKQuestionSweatGo AwayHug RightClapDanceVictoryYawnFemale FighterSoldierStarvingHeartYesNoBeerCoffeeRoseJump